Kamila Bogacz (Jabłońska)

Technolog
Wrocław, dolnośląskie

Umiejętności

FMCG Jedzenie Przemysł spożywczy Microsoft Excel Microsoft Office Rozwój produktu Obsługa klienta

Doświadczenie zawodowe

Logo
Technolog
Agersol Sp. z o.o.
Tarczyński S.A.
Technolog
Nadzór nad prawidłowym prowadzeniem procesów technologicznych
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych przetworów mięsnych (w tym marki własne)
Kontrola jakości wyrobów gotowych oraz surowców i dodatków
Wykonywanie prób technologicznych
Wykonywanie analiz laboratoryjnych
Tworzenie specyfikacji jakościowych i technicznych produktów mięsnych
Przygotowywanie procesów i parametrów technologicznych dla produktów mięsnych
Koordynowanie przenoszenia procesów produkcyjnych między zakładami
Znakowanie wyrobów mięsnych – opracowywanie etykiet
Przygotowywanie produktów do oceny organoleptycznej
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Logo
Technolog - Praktykant
Zakład Przetwórstwa Miesnego “J.Gawrycki“, Bielawa
Praktyka zawodowa w zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Logo
Technolog - Praktykant
Zakład Przetwórstwa Miesnego “Zygmunt“, Biała Dolna
Praktyka zawodowa w zakładzie przetwórstwa mięsnego.

Szkolenia i kursy

15-16.03.2014 - Pełnomocnik Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg PN-EN ISO
22000:2006, Dekra Certification
24.01.2013 - Wytyczne dotyczące oznakowania i deklaracji zawartości mięsa w produktach
mięsnych, Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego Polwita
18.01.2013 Praktyczne aspekty dotyczące znakowania mięsa i produktów mięsnych, Akademia Wiedzy Uzytecznej Leopard
27-28.05.2011 Auditor Wewnętrzny SZJ w laboratoriach badawczych wg ISO 17025, Dekra Certification
25-26.02.2011 Auditor Wewnętrzny HACCP, Dekra Certification

Edukacja

Logo
Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, magisterskie
Politechnika Wrocławska
Logo
Miedzywydziałowe Studium Pedagogiczne, studia podyplomowe
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywnosci, Specjalizacja: Technologia surowców zwierzęcych, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Grupy

FMCG
FMCG
Grupa dla wszystkich osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem FMCG. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku FMCG w Polsce jak i za granicą.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Mięso
Mięso
Grupa przeznaczona dla ludzi związanych z branżą przetwórstwa mięsnego
OPAKOWANIA
OPAKOWANIA
NOWOŚCI W DZIEDZINIE OPAKOWAŃ ! Zapraszam wszystkich zajmujących się dziedziną opakowań w różnej postaci i z różnych materiałów.
Przemysł spożywczy
Przemysł spożywczy
Dla wszystkich, którzy pracują w branży spożywczej, zarówno w sektorach produkcji jak również w handlu
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia mięsa
Technologia mięsa
Miejsce stworzone dla technologów i pasjonatów, wszystkich którzy zajmują się przetwórstwem mięsa oraz zagadnieniami branży spożywczej.
Technologia Żywnośći
Technologia Żywnośći
Grupa osób, które chcą rozwijać swoją wiedzę i dzielić się doświadczeniem.
Zarządzanie Jakością
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)