Umiejętności
FMCG
Jedzenie
Przemysł spożywczy
Microsoft Excel
Microsoft Office
Rozwój produktu
Obsługa klienta
Doświadczenie zawodowe
Technolog
Nadzór nad prawidłowym prowadzeniem procesów technologicznych
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych przetworów mięsnych (w tym marki własne)
Kontrola jakości wyrobów gotowych oraz surowców i dodatków
Wykonywanie prób technologicznych
Wykonywanie analiz laboratoryjnych
Tworzenie specyfikacji jakościowych i technicznych produktów mięsnych
Przygotowywanie procesów i parametrów technologicznych dla produktów mięsnych
Koordynowanie przenoszenia procesów produkcyjnych między zakładami
Znakowanie wyrobów mięsnych – opracowywanie etykiet
Przygotowywanie produktów do oceny organoleptycznej
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych przetworów mięsnych (w tym marki własne)
Kontrola jakości wyrobów gotowych oraz surowców i dodatków
Wykonywanie prób technologicznych
Wykonywanie analiz laboratoryjnych
Tworzenie specyfikacji jakościowych i technicznych produktów mięsnych
Przygotowywanie procesów i parametrów technologicznych dla produktów mięsnych
Koordynowanie przenoszenia procesów produkcyjnych między zakładami
Znakowanie wyrobów mięsnych – opracowywanie etykiet
Przygotowywanie produktów do oceny organoleptycznej
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Szkolenia i kursy
15-16.03.2014 - Pełnomocnik Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg PN-EN ISO
22000:2006, Dekra Certification
24.01.2013 - Wytyczne dotyczące oznakowania i deklaracji zawartości mięsa w produktach
mięsnych, Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego Polwita
18.01.2013 Praktyczne aspekty dotyczące znakowania mięsa i produktów mięsnych, Akademia Wiedzy Uzytecznej Leopard
27-28.05.2011 Auditor Wewnętrzny SZJ w laboratoriach badawczych wg ISO 17025, Dekra Certification
25-26.02.2011 Auditor Wewnętrzny HACCP, Dekra Certification
22000:2006, Dekra Certification
24.01.2013 - Wytyczne dotyczące oznakowania i deklaracji zawartości mięsa w produktach
mięsnych, Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego Polwita
18.01.2013 Praktyczne aspekty dotyczące znakowania mięsa i produktów mięsnych, Akademia Wiedzy Uzytecznej Leopard
27-28.05.2011 Auditor Wewnętrzny SZJ w laboratoriach badawczych wg ISO 17025, Dekra Certification
25-26.02.2011 Auditor Wewnętrzny HACCP, Dekra Certification
Edukacja
Grupy
FMCG
Grupa dla wszystkich osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem FMCG. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku FMCG w Polsce jak i za granicą.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
OPAKOWANIA
NOWOŚCI W DZIEDZINIE OPAKOWAŃ !
Zapraszam wszystkich zajmujących się dziedziną opakowań w różnej postaci i z różnych materiałów.
Przemysł spożywczy
Dla wszystkich, którzy pracują w branży spożywczej, zarówno w sektorach produkcji jak również w handlu
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia mięsa
Miejsce stworzone dla technologów i pasjonatów, wszystkich którzy zajmują się przetwórstwem mięsa oraz zagadnieniami branży spożywczej.
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)