Justyna Mikulska
Szef Kuchni, BaJKa
Pabianice,
łódzkie
Umiejętności
obsługa komputera
umiejętność planowania
; znajomość i wdrażanie systemu HACCP
znajomość podstaw dietetyki
;umiejętność organizacji pracy własnej i podległego zespołu
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szef Kuchni
Zarządzanie blokiem kuchni.Organizacja pracy zespołu pracowników ,organizacja trybu przygotowywania posiłków.Składanie zamówień.Organizacja magazynu kuchni.Prowadzenie dokumentacji HACCP. Nadzorowanie przestrzegania przepisów HACCP przez pracowników kuchni.Szkolenie nowych pracowników.Przygotowywanie jadłospisów dla różnych grup wiekowych i jednostek chorobowych.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Grupy
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie
bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!