Umiejętności
BRC
Przemysł spożywczy
Bezpieczeństwo żywności
GHP
HACCP
ISO 22000
Iso 9000
Obsługa klienta
Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. jakości
Bona-Agra Sp. z o.o. Zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego i produkcji kanapek
* Tworzenie dokumentacji systemowej (zgodnie z HACCP, BRC) i specyfikacji produktów
* Członek zespołu HACCP – kontrola prawidłowości prowadzenia procesu produkcyjnego
* Prowadzenie audytów wewnętrznych i inspekcji GHP/GMP, nadzór nad działaniami korygującymi
* Rozpatrywanie reklamacji
* Nadzór nad laboratorium przyzakładowym (wykonywanie analiz mikrobiologicznych, nadzór nad sprzętem pomiarowym, kontakt z laboratoriami zewnętrznymi, wysyłanie prób do analiz)
* Członek zespołu HACCP – kontrola prawidłowości prowadzenia procesu produkcyjnego
* Prowadzenie audytów wewnętrznych i inspekcji GHP/GMP, nadzór nad działaniami korygującymi
* Rozpatrywanie reklamacji
* Nadzór nad laboratorium przyzakładowym (wykonywanie analiz mikrobiologicznych, nadzór nad sprzętem pomiarowym, kontakt z laboratoriami zewnętrznymi, wysyłanie prób do analiz)
Szkolenia i kursy
* Kurs: Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, PN-N-18001:2004 - BV Polska i SGH;
* Szkolenie: Auditowanie dostawców w przemyśle spożywczym - Hamilton Polska;
* Szkolenie: „Kaizen – Basic” – Kaizen Institute;
* Kurs: Analiza mikrobiologiczna żywności - Hamilton Polska;
* Certyfikat Auditora Wewnętrznego Systemów Jakości w przemyśle spożywczym (GMP, GHP, HACCP, ISO 22000, BRC) - TÜV SÜD Polska;
* Certyfikat dla auditorów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2005 - SGS;
* Certyfikat Przedstawicieli Kierownictwa ds. systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2008 (Pełnomocników ds. Jakości) - SGS;
* Kurs "Auditor zintegrowanych systemów zarządzania jakością" (120 h)
* Kurs Wewnętrznego Auditora Jakości (30 h) zgodnie z ISO 9001 - BVC Polska
* Szkolenie: Auditowanie dostawców w przemyśle spożywczym - Hamilton Polska;
* Szkolenie: „Kaizen – Basic” – Kaizen Institute;
* Kurs: Analiza mikrobiologiczna żywności - Hamilton Polska;
* Certyfikat Auditora Wewnętrznego Systemów Jakości w przemyśle spożywczym (GMP, GHP, HACCP, ISO 22000, BRC) - TÜV SÜD Polska;
* Certyfikat dla auditorów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2005 - SGS;
* Certyfikat Przedstawicieli Kierownictwa ds. systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2008 (Pełnomocników ds. Jakości) - SGS;
* Kurs "Auditor zintegrowanych systemów zarządzania jakością" (120 h)
* Kurs Wewnętrznego Auditora Jakości (30 h) zgodnie z ISO 9001 - BVC Polska
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
muzyka rock, metal;
gra na gitarze basowej,
gra na gitarze basowej,
Inne
- Biegła obsługa komputera + pakiety biurowe - MS Office, Open Office; + Comarch + Soft Lab
- Posiadane czynne PRAWO JAZDY kategorii B
- Posiadana KSIĄŻECZKA ZDROWIA dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- Posiadane czynne PRAWO JAZDY kategorii B
- Posiadana KSIĄŻECZKA ZDROWIA dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
ISO 9001
Grupa ma na celu przestawianie i analizę wymagań "królowej systemów zarządzania" (nie którzy powiedzą babci ;-)). czyli ISO 9001
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Jakość z pasją
Grupa=Microblog dla pasjonatów zarządzania jakością.
Praktycy mile widziani, teoretycy mniej :)
KONTROLA JAKOŚCI
Dlaczego pracodawca na stanowisko kontroli dyskryminuje po takim kierunku a przyjmuje po technikum