Justyna Łukasiewicz

ciągle doskonaląc...
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

BRC Przemysł spożywczy Bezpieczeństwo żywności GHP HACCP ISO 22000 Iso 9000 Obsługa klienta

Języki

polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

MarcPol S.A.
Specjalista ds. jakości
* Kontrola placówek handlowych w zakresie przestrzegania standardów jakościowych produktów świeżych;
* Prowadzenie szkoleń w zakresie higieny i bezpieczeństwa żywności;
Logo
Specjalista ds. jakości
Bona-Agra Sp. z o.o. Zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego i produkcji kanapek
* Tworzenie dokumentacji systemowej (zgodnie z HACCP, BRC) i specyfikacji produktów
* Członek zespołu HACCP – kontrola prawidłowości prowadzenia procesu produkcyjnego
* Prowadzenie audytów wewnętrznych i inspekcji GHP/GMP, nadzór nad działaniami korygującymi
* Rozpatrywanie reklamacji
* Nadzór nad laboratorium przyzakładowym (wykonywanie analiz mikrobiologicznych, nadzór nad sprzętem pomiarowym, kontakt z laboratoriami zewnętrznymi, wysyłanie prób do analiz)
Logo
Kasjer-fakturzystka
Publimar sp. j. Hurtownia mięsa, drobiu i wędlin, Lublin
* Obsługa klienta (faktury, zamówienia, reklamacje)
Logo
Praktyka zawodowa na stanowisku Asystentki ds. jakości
Zakład Higieny Weterynaryjnej w Lublinie
* Przegląd i aktualizacja dokumentacji systemowej zgodnie z PN-EN ISO/IEC 17025:2005
* Udział w przygotowywaniu i prowadzeniu audytów wewnętrznych, pisanie raportów w z auditów
Logo
Staż zawodowy na stanowisku Laborantki pracowni serologicznej
Zakład Higieny Weterynaryjnej w Lublinie
- Wykrywanie przeciwciał wirusa choroby Aujeszkyego (test ELISA), badania surowicy krwi zwierząt w kierunku brucelozy (OKAP)
Logo
Praktyka zawodowa na stanowisku laborantki
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "Ryjek"
- przegląd dokumentacji systemowej HACCP, sprawdzanie stanu sanitarnego zakładu
- pobieranie prób mięsa i wędlin, wykonywanie analiz mikrobiologicznych

Szkolenia i kursy

* Kurs: Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, PN-N-18001:2004 - BV Polska i SGH;
* Szkolenie: Auditowanie dostawców w przemyśle spożywczym - Hamilton Polska;
* Szkolenie: „Kaizen – Basic” – Kaizen Institute;
* Kurs: Analiza mikrobiologiczna żywności - Hamilton Polska;
* Certyfikat Auditora Wewnętrznego Systemów Jakości w przemyśle spożywczym (GMP, GHP, HACCP, ISO 22000, BRC) - TÜV SÜD Polska;
* Certyfikat dla auditorów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000:2005 - SGS;
* Certyfikat Przedstawicieli Kierownictwa ds. systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2008 (Pełnomocników ds. Jakości) - SGS;
* Kurs "Auditor zintegrowanych systemów zarządzania jakością" (120 h)
* Kurs Wewnętrznego Auditora Jakości (30 h) zgodnie z ISO 9001 - BVC Polska

Edukacja

Logo
Menedżer jakości, studia podyplomowe
Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Logo
Bezpieczeństwo i Jakość w Łańcuchu Żywnościowym, studia podyplomowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Towaroznawstwo, spec.: Zarządzanie Jakością Towarów Konsumpcyjnych, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

muzyka rock, metal;
gra na gitarze basowej,

Inne

- Biegła obsługa komputera + pakiety biurowe - MS Office, Open Office; + Comarch + Soft Lab
- Posiadane czynne PRAWO JAZDY kategorii B
- Posiadana KSIĄŻECZKA ZDROWIA dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Grupy

25 wszystkich wypowiedzi
3 plusy
sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
elearning w Zarządzaniu Jakością
elearning w Zarządzaniu Jakością
E-learning ISO, czyli szkolenia ISO przez Internet.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
ISO 9001
ISO 9001
Grupa ma na celu przestawianie i analizę wymagań "królowej systemów zarządzania" (nie którzy powiedzą babci ;-)). czyli ISO 9001
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Jakość z pasją
Jakość z pasją
Grupa=Microblog dla pasjonatów zarządzania jakością. Praktycy mile widziani, teoretycy mniej :)
Kaizen
Kaizen
Grupa pasjonatów/praktyków ciągłego doskonalenia z pod znaku filozofi Kaizen
KONTROLA JAKOŚCI
KONTROLA JAKOŚCI
Dlaczego pracodawca na stanowisko kontroli dyskryminuje po takim kierunku a przyjmuje po technikum
Normy ISO
Normy ISO
wszystko o ISO i normach - wdrażanie, zastosowanie, nadzór, zarządzanie jakością