Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
praktykant
- zapoznanie z zasadami pracy działów nowego produktu, kontroli jakości,
laboratorium, produkcji
- odpowiedzialność za przygotowanie nowych propozycji herbat dla handlowców
- ocena sensoryczna i organoleptyczna herbat,
- oznaczanie zawartości polifenoli metodą Folina-Ciocalteu w herbatach
laboratorium, produkcji
- odpowiedzialność za przygotowanie nowych propozycji herbat dla handlowców
- ocena sensoryczna i organoleptyczna herbat,
- oznaczanie zawartości polifenoli metodą Folina-Ciocalteu w herbatach
Szkolenia i kursy
- kurs języka angielskiego w szkole językowej Profi Lingua, Kraków
- kurs pierwszej pomocy
- warsztaty coachingowe organizacji studenckiej BZIK
- warsztaty: tworzenie zespołu projektowego, organizacja studencka BZIK
- kurs Motywowanie, Komunikacja bez przemocy
- kurs pierwszej pomocy
- warsztaty coachingowe organizacji studenckiej BZIK
- warsztaty: tworzenie zespołu projektowego, organizacja studencka BZIK
- kurs Motywowanie, Komunikacja bez przemocy
Specjalizacje
Obsługa klienta
Finanse/Bankowość/Ubezpieczenia
Sprzedaż - FMCG
Zarządzanie sprzedażą - FMCG
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
gotowanie, tematyka zasad zdrowego żywienia, coaching, tematyka biznesowa i psychologiczna, wolontariat, śpiew,
Organizacje
-WIOSNA (tutor Akademii Przyszłości)
-Koło Naukowe: Żywność prozdrowotna, Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
-Koło Naukowe: Żywność prozdrowotna, Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość