Umiejętności
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
znajomość środowiska Windows i pakietu Microsoft Office
• teoretyczna i praktyczna znajomość zasad analizy chemicznej klasycznej i instrumentalnej
• bardzo dobra znajomość zagadnień analizy sensorycznej żywności poparta doświadczeniem
• znajomość systemów zarządzania jakością: ISO, BRC, IFS, zasad GHP, GMP, GLP i HACCP
• znajomość procedur statystycznych i metod opracowywania wyników badań
znajomość systemu szkolnictwa i programów nauczania
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
liczne ukończone szkolenia związane z branżą spożywczą, chemiczną oraz ze szkolnictwem
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zainteresowania
nauki chemiczne, przyrodnicze, analiza sensoryczna żywności, teatr
Organizacje
czynna działalność w kołach naukowych
udział w konferencjach naukowych
udział w konferencjach naukowych
Inne
stypendium rektora dla najlepszych studentów oraz pełnienie funkcji starosty roku przez cały okres studiów
Grupy
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Praca
Praca - grupa dla szukających pracy jak i headhunterow czy pracownikow HR poszukujacych pracownikow.