Języki
polski
ojczysty
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Restauracji
Sofitel Grand Sopot
Zarządzanie personelem 20 pracowników restauracji i baru. Koordynacja codziennego funkcjonowania restauracji i baru zapewniając pięciogwiazdkowy standard usług.
Kontrola przepływ gotówki. Rozwiązywanie sytuacji problemowych zarówno z klientami, jak i z personelem
Kontrola przepływ gotówki. Rozwiązywanie sytuacji problemowych zarówno z klientami, jak i z personelem
F&B Supervisor
Bliska współpraca z Kierownikiem Gastronomii i Szefem Kuchni w fazie projektowej nowego obiektu.
Udział w kreowaniu procedur dla działu gastronomii oraz współtworzenie planu funkcjonowania działu zgodnie z założeniami sieci Ibb.
Rekrutacja pracowników oraz prowadzenie rozległych szkoleń z zakresu obsługi gości, znajomości produktów oraz sprzedaży w gastronomii.
Organizacja współpracy z dostawcami.
Współtworzenie menu posiłków i napojów w dwóch wersjach językowych (polskiej i angielskiej).
Zarządzanie personelem 15 pracowników.
Kontrola magazynu oraz przepływu gotówki.
Udział w kreowaniu procedur dla działu gastronomii oraz współtworzenie planu funkcjonowania działu zgodnie z założeniami sieci Ibb.
Rekrutacja pracowników oraz prowadzenie rozległych szkoleń z zakresu obsługi gości, znajomości produktów oraz sprzedaży w gastronomii.
Organizacja współpracy z dostawcami.
Współtworzenie menu posiłków i napojów w dwóch wersjach językowych (polskiej i angielskiej).
Zarządzanie personelem 15 pracowników.
Kontrola magazynu oraz przepływu gotówki.
Assistant General Manager & Restaurant Manager
Maverick Hotels and Inns Ltd., The Queen’s Head Hotel / UK
Bliska współpraca z kierownikiem hotelu we wszelkich działaniach dotyczących hotelu, restauracji i baru oraz zastępowanie kierownika podczas jego nieobecności.
Odpowiedzialność za płynną pracę przedsiębiorstwa zarówno ze strony zarządzania pracownikami, zatrudniania i szkolenia nowego personelu, jak i rezerwacji i organizacji konferencji i imprez okolicznościowych.
Kontrola przychodów i przepływu gotówki.
Odpowiedzialność za zaopatrzenie.
Odpowiedzialność za płynną pracę przedsiębiorstwa zarówno ze strony zarządzania pracownikami, zatrudniania i szkolenia nowego personelu, jak i rezerwacji i organizacji konferencji i imprez okolicznościowych.
Kontrola przychodów i przepływu gotówki.
Odpowiedzialność za zaopatrzenie.
Restaurant Supervisor , Senior Receptionist
Best Western Barnsdale Hall Hotel / UK
Koordynacja personelem dwóch restauracji podczas śniadań, lunchów i kolacji jak również szkolenie nowych pracowników.
Odpowiedzialność za grafik personelu.
Kontrola rezerwacji i organizacja imprez okolicznościowych.
Zaopatrzenie i kontrola karty win.
▫
Wszelkie obowiązki recepcjonisty związanych z zameldowaniem gości, udzielaniem wszelkich informacji oraz pośredniczeniem w rozwiązywaniu wszelkich trudności i działanie w celu zadowolenia rezydentów.
Praca w systemie Hotel Executive 2000.
Szkolenie nowych pracowników.
Kontrola rezerwacji indywidualnych i grupowych.
Odpowiedzialność za grafik personelu.
Kontrola rezerwacji i organizacja imprez okolicznościowych.
Zaopatrzenie i kontrola karty win.
▫
Wszelkie obowiązki recepcjonisty związanych z zameldowaniem gości, udzielaniem wszelkich informacji oraz pośredniczeniem w rozwiązywaniu wszelkich trudności i działanie w celu zadowolenia rezydentów.
Praca w systemie Hotel Executive 2000.
Szkolenie nowych pracowników.
Kontrola rezerwacji indywidualnych i grupowych.
Starsza Recepcjonistka/ Consierge
Domina Residence
Współpraca w tworzeniu recepcji oraz zaplecza recepcji w nowo otwartym obiekcie.
Pomoc we wstępnych działaniach marketingowych i sprzedażowych.
Wypełnianie wszelkich obowiązków recepcjonisty i consierge’a, jak również nadzorowanie pracą portierów.
Praca w systemie Fidelio.
Szkolenie nowych pracowników.
Pomoc we wstępnych działaniach marketingowych i sprzedażowych.
Wypełnianie wszelkich obowiązków recepcjonisty i consierge’a, jak również nadzorowanie pracą portierów.
Praca w systemie Fidelio.
Szkolenie nowych pracowników.
Szkolenia i kursy
Certyfikat zaawansowanej znajomości języka angielskiego CAE - Cambridge Certificate in Advanced English
Szkolenie ze znajomości win i alkoholi “ WSET Intermediate Certificate in Wine and Spirits”
Szkolenie ze znajomości szampana “Moet & Chandon”
Szkolenie baristy „Elite Coffee Training”
Szkolenie “Obsługa klienta w gastronomii” Achive Global
Praktyczna znajomość obsługi hotelowych systemów komputerowych Fidelio i Executive 2000 oraz gastronomicznych systemów komputerowych Micros i WinHotel
Szkolenie ze znajomości win i alkoholi “ WSET Intermediate Certificate in Wine and Spirits”
Szkolenie ze znajomości szampana “Moet & Chandon”
Szkolenie baristy „Elite Coffee Training”
Szkolenie “Obsługa klienta w gastronomii” Achive Global
Praktyczna znajomość obsługi hotelowych systemów komputerowych Fidelio i Executive 2000 oraz gastronomicznych systemów komputerowych Micros i WinHotel
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Zainteresowania
Jazda konna, snowboarding
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.