Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik ds. Projektowania Opakowań/ Artwork Manager - Międzynarodowy Dział Rozwoju Produktów
- zarządzanie międzynarodowym zespołem technologów
- zarządzaniem projektem rozwoju produktów w kategorii Grocery Food
- rozwój produktów Marki Własnej (zatwierdzanie jakości/receptury, specyfikacji, projektów)
- zapewnianie zgodności produktu z obowiązującymi wymogami prawnymi w Europie Centralnej
- przygotowywanie analiz produktowych
- wsparcie sprzedaży i współpraca z zespołem kupieckim, marki własnej oraz marketingiem
- współpraca międzynarodowa w ramach grupy
- doradztwo w zakresie jakości, wymagań prawnych, standardu
- zarządzaniem projektem rozwoju produktów w kategorii Grocery Food
- rozwój produktów Marki Własnej (zatwierdzanie jakości/receptury, specyfikacji, projektów)
- zapewnianie zgodności produktu z obowiązującymi wymogami prawnymi w Europie Centralnej
- przygotowywanie analiz produktowych
- wsparcie sprzedaży i współpraca z zespołem kupieckim, marki własnej oraz marketingiem
- współpraca międzynarodowa w ramach grupy
- doradztwo w zakresie jakości, wymagań prawnych, standardu
Kierownik ds. Technologii Produktów / Technical Manager - Grocery Food
- zarządzanie jakością produktów Marki Własnej kategorii słodycze/ciastka/słone przekąski, napoje/soki/wody oraz alkohole
- przygotowywanie analiz produktowych
- wsparcie sprzedaży i współpraca z zespołem kupieckim, marki własnej oraz marketingiem
- lider jakości projektu międzynarodowego wdrożenia kategorii produktów do krajów Europy Centralnej
- współpraca międzynarodowa w ramach grupy
- wykonywanie audytów dostawców marki własnej w oparciu o obowiązujący w grupie Standard Produkcji Żywności (TFMS oparty na BRC)
- prowadzenie szkoleń wstępnych w grupie z zakresu procesu i odpowiedzialności
- rozwój produktów Marki Własnej (zatwierdzanie jakości/receptury, specyfikacji, projektów)
- zapewnianie zgodności produktu z obowiązującymi wymogami prawnymi
- doradztwo w zakresie jakości, wymagań prawnych, standardu
- rozwiązywanie problemów związanych z bezpieczeństwem i jakością produktów
- przygotowywanie analiz produktowych
- wsparcie sprzedaży i współpraca z zespołem kupieckim, marki własnej oraz marketingiem
- lider jakości projektu międzynarodowego wdrożenia kategorii produktów do krajów Europy Centralnej
- współpraca międzynarodowa w ramach grupy
- wykonywanie audytów dostawców marki własnej w oparciu o obowiązujący w grupie Standard Produkcji Żywności (TFMS oparty na BRC)
- prowadzenie szkoleń wstępnych w grupie z zakresu procesu i odpowiedzialności
- rozwój produktów Marki Własnej (zatwierdzanie jakości/receptury, specyfikacji, projektów)
- zapewnianie zgodności produktu z obowiązującymi wymogami prawnymi
- doradztwo w zakresie jakości, wymagań prawnych, standardu
- rozwiązywanie problemów związanych z bezpieczeństwem i jakością produktów
Szkolenia i kursy
Audytor Jakości wg Standardu Produkcji Żywności TESCO
Standardy wymagane przez sieci handlowe - BRC, IFS; TUV Rheinland
Asystent Systemu Zarządzania Jakością; PCB
Znakowanie środków spożywczych; Silliker
Ochrona obiektów handlowych, magazynowych i produkcyjnych przed szkodnikami; Synergia
Budowanie systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli wg ISO 22000
Wywieranie wpływu; House of Skills
Negocjacje podstawowe dla kupców technicznych; McHayes&StewardGroup
Trening umiejętności trenerskich - prowadzenie instruktażu; Nowe Motywacje
Standardy wymagane przez sieci handlowe - BRC, IFS; TUV Rheinland
Asystent Systemu Zarządzania Jakością; PCB
Znakowanie środków spożywczych; Silliker
Ochrona obiektów handlowych, magazynowych i produkcyjnych przed szkodnikami; Synergia
Budowanie systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli wg ISO 22000
Wywieranie wpływu; House of Skills
Negocjacje podstawowe dla kupców technicznych; McHayes&StewardGroup
Trening umiejętności trenerskich - prowadzenie instruktażu; Nowe Motywacje
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.