Języki
angielski
biegły
hiszpański
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Asystentka Dyrektora Generalnego
Polskie Stowarzyszenie Producentów Margaryny w Warszawie
- organizowanie spotkań i konferencji poprzez: przygotowanie zaplecza, zarządzanie informacją o spotkaniu,
- przygotowywanie i dystrybucja sprawozdań ze spotkań,
- prowadzenie monitoringu wybranych zdarzeń oraz przygotowanie raportów zleconych przez Dyrektora Generalnego,
- prowadzenie rejestru wpływów i wydatków Stowarzyszenia
- przygotowywanie i dystrybucja sprawozdań ze spotkań,
- prowadzenie monitoringu wybranych zdarzeń oraz przygotowanie raportów zleconych przez Dyrektora Generalnego,
- prowadzenie rejestru wpływów i wydatków Stowarzyszenia
Praktykantka w Dziale Zapewnienia Jakości i Bezpieczeństwa Produktu
- pomoc w przygotowaniu dokumentacji do normy ISO 22000,
- praca jako asystent specjalisty laboratorium fizyko - chemicznego,
- uczestnictwo w auditach wewnętrznych oraz przygotowanie raportów z auditu,
- zarządzanie reklamacjami konsumenckimi krajowymi i eksportowymi.
- praca jako asystent specjalisty laboratorium fizyko - chemicznego,
- uczestnictwo w auditach wewnętrznych oraz przygotowanie raportów z auditu,
- zarządzanie reklamacjami konsumenckimi krajowymi i eksportowymi.
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Stanowiska asystenckie
Zainteresowania
taniec towarzyski, podróże, gotowanie, języki obce
Organizacje
Od 2004 do 2007r. działalność w organizacji studenckiej ESN-SGGW w charakterze opiekuna studentów zagranicznych.
Wiceprezes Koła Naukowego Technologów Żywności w roku akademickim 2004/2005 - uczestnictwo w prowadzonych w tym czasie pracach badawczych.
Wiceprezes Koła Naukowego Technologów Żywności w roku akademickim 2004/2005 - uczestnictwo w prowadzonych w tym czasie pracach badawczych.
Inne
prawo jazdy kategorii B
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.