Jerzy Podsiadło

Jerzy Podsiadło

Projekty technologiczne zakładów spożywczych, systemy zarządzania jakością
Myślenice, małopolskie

Umiejętności

AutoCAD BRC IFS ISO 22000 ISO9001 Auditor Revit Quality management system MS Office ISO 9001 Tesco Food Manufacturing Standard Pełnomocnik ds. systemów zarządzania jakością iso 22000 internal auditor TQS

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Właściciel
Infomeat

Szkolenia i kursy

1.Szkolenie Autodesk Revit Architecture 2011-03-09, 40 godzin
2. Internal Auditor Licencja No. 2015/ISO9001_FSSC22000-AW2/330
3.Management Representative Licencja No. 2015/TR-PSJ_ISO9001_FSSC22000/350
4.Quality Manager to Food Safety 35/MJ/2015
5.Auditor Wewnętrzny Systemu HACCP 12/DA/PC21-1/2014
6.System HACCP zasady, wdrożanie, utrzymanie 14/DA08-1/2004

Edukacja

Logo
Menedżer jakości ds. systemów bezpieczeństwa żywności, studia podyplomowe
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, magisterskie
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Budownictwo
Architektura/Projektowanie
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Grupy

1 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Projekty technologiczne zakładów spożywczych
Projekty technologiczne zakładów spożywczych
Projekty technologiczne zakładów przetwarzających żywność, centr dystrybucyjnych, chłodni składowych