Doświadczenie zawodowe
kucharz
Hotel "Lisewski Dwór"
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Szef Kuchni
Dworek Rajska Góra
Przygotowanie kuchni do otwarcia,
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt drobny oraz ciężki,
Tworzenie menu w zależności od sezonu, kuchnia międzynarodowa, współczesna, tworzenie menu okolicznościowego dla potrzeb imprez zamkniętych,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, wesel,
Zatrudnianie i zarządzanie pracownikami kuchni,
Opracowywanie grafików pracy podległego personelu,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt drobny oraz ciężki,
Tworzenie menu w zależności od sezonu, kuchnia międzynarodowa, współczesna, tworzenie menu okolicznościowego dla potrzeb imprez zamkniętych,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, wesel,
Zatrudnianie i zarządzanie pracownikami kuchni,
Opracowywanie grafików pracy podległego personelu,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
z-ca szefa kuchni
Hotel LedaSpa****
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
kierownik zmiany
Organizacja pracy kuchni, przygotowywanie potraw kuchni ciepłej, zimnej i deserów,
Organizacja przyjęć okolicznościowych: imprezy firmowe, eventy, zabawy sylwestrowe itp.
Organizacja przyjęć okolicznościowych: imprezy firmowe, eventy, zabawy sylwestrowe itp.
z-ca szefa kuchni
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii,
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych,
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców,
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP,GHP, GMP,
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów.
szef kuchni
Restauracja Bursztynia
Organizacja pracy kuchni,
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Opracowywanie menu,
Organizowanie i obsługa imprez,
Tworzenie standardów i procedur związanych z prawidłową pracą kuchni,
Opracowywanie grafików pracy,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości obsługi gości restauracyjnych,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw,
Opracowywanie menu,
Organizowanie i obsługa imprez,
Tworzenie standardów i procedur związanych z prawidłową pracą kuchni,
Opracowywanie grafików pracy,
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości obsługi gości restauracyjnych,
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Szkolenia i kursy
kurs mistrzowski w zawodzie kucharz
kurs pedagogiczny
kurs pedagogiczny
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
motoryzacja,gastronomia,książki kulinarne
Inne
doradztwo kulinarne, szkolenia, prezentacje, pomoc w projektowaniu i wyposażaniu kuchni hotelowych i restauracyjnych
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc