Jacek Konczylo

Executive head chef, hotel
Wrocław, dolnośląskie

Języki

angielski
dobry
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Executive head chef
Scandic Wrocław
Hotel
Sous chef
hotel
tworzenie i aktualizacja dokumentacji SOP w systemie HACCP, tworzenie menu, koordynacja pracy zespolu kucharzy i personelupomocniczego, tworzenie hormonogramu pracy, zatrudnianie pracownikow, ocena i rozwoj pracownikow, budowanie zespolu, kontrola jakosci produktu, wspolpraca zlokalnymi dostawcami produktow, planowanie i koordynacja bankietow i biezacej obslugi restauracji, udzial w projektach obnizania kosztow.
cztery sale bankietowe na 320, 250, 75, 65 osob, dwie restauracje na 112 i 80 osob, room service, lobby hotelowe

Szkolenia i kursy

2011 Food Cost Workshop
2011 First Aid Course
2010 Fire Wardens
2009 HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point
2002 - 2003 Basic german – Deutsch als Fremdsprache, Volkshochschule, Germany
1999 - 2000 English as a Foreign Language, Kendal College, U.K.

Edukacja

Logo
Hotelarstwo i Gastronomia, licencjackie
WSHIG W POZNANIU

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Organizacje

czlonek stowarzyszenia Slow Food

Grupy

Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie
Gastronomia Kuchareczki, Kucharze,Szefowie
Grupa wspierająca dla zaplecza gastronomicznego...
HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Wrocław
Wrocław
Miejsce gdzie moga sie spotkac ludzie z Wroclawia oraz Ci ktorzy cenia to miasto. Ludzie tak niezwykli jak to miasto :)