Języki
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Sous chef
hotel
tworzenie i aktualizacja dokumentacji SOP w systemie HACCP, tworzenie menu, koordynacja pracy zespolu kucharzy i personelupomocniczego, tworzenie hormonogramu pracy, zatrudnianie pracownikow, ocena i rozwoj pracownikow, budowanie zespolu, kontrola jakosci produktu, wspolpraca zlokalnymi dostawcami produktow, planowanie i koordynacja bankietow i biezacej obslugi restauracji, udzial w projektach obnizania kosztow.
cztery sale bankietowe na 320, 250, 75, 65 osob, dwie restauracje na 112 i 80 osob, room service, lobby hotelowe
cztery sale bankietowe na 320, 250, 75, 65 osob, dwie restauracje na 112 i 80 osob, room service, lobby hotelowe
Szkolenia i kursy
2011 Food Cost Workshop
2011 First Aid Course
2010 Fire Wardens
2009 HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point
2002 - 2003 Basic german – Deutsch als Fremdsprache, Volkshochschule, Germany
1999 - 2000 English as a Foreign Language, Kendal College, U.K.
2011 First Aid Course
2010 Fire Wardens
2009 HACCP - Hazard Analysis & Critical Control Point
2002 - 2003 Basic german – Deutsch als Fremdsprache, Volkshochschule, Germany
1999 - 2000 English as a Foreign Language, Kendal College, U.K.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Organizacje
czlonek stowarzyszenia Slow Food
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Wrocław
Miejsce gdzie moga sie spotkac ludzie z Wroclawia oraz Ci ktorzy cenia to miasto. Ludzie tak niezwykli jak to miasto :)