Umiejętności
Doskonała znajomość roślin i rynku szkółkarskiego
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Działu Kosztorysowania i Usług
Bio_ogród-Las-Serwis
Wycena kompleksowego zagospodarowania terenu, Współpraca z Generalnymi Wykonawcami i Inwestorami inwestycji mieszkaniowych, Negocjacje z Klientami, Nadzór i wykonawstwo prac ogrodniczych i brukarskich, Zaopatrzenie w materiały - doskonała znajomość roślin i rynku szkółkarskiego, Nadzór nad flotą samochodową,
Kierownik Wykonawczy
Odpowiedzialność za wyposażenie i wsparcie działalności restauracji
-Koordynacja otwarć nowych restauracji
-Zlecanie i nadzór nad pracami remontowo-serwisowymi
-Kontrole działania restauracji
-Wybór i negocjowanie warunków współpracy z dostawcami w zakresie usług i wyposażenia
Odpowiedzialność za sprawne działanie biura Dominium S.A.
-Koordynacja remontu i przebudowy biura
-Koordynacja projektów międzydziałowych
-Nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego stanu technicznego i czystości
-Stworzenie i wdrożenie stosownego systemu procedur administracyjnych
Prowadzenie spraw ogólnofirmowych
-Analiza i podejmowanie działań zmierzających do obniżenia kosztów działalności
-Współpraca z brokerem ubezpieczeniowym
-Współpraca z Kancelarią Prawną w zakresie przekształceń własnościowych
i innych problemów prawnych
-Zarządzanie flotą samochodową
-Koordynacja otwarć nowych restauracji
-Zlecanie i nadzór nad pracami remontowo-serwisowymi
-Kontrole działania restauracji
-Wybór i negocjowanie warunków współpracy z dostawcami w zakresie usług i wyposażenia
Odpowiedzialność za sprawne działanie biura Dominium S.A.
-Koordynacja remontu i przebudowy biura
-Koordynacja projektów międzydziałowych
-Nadzór nad utrzymaniem odpowiedniego stanu technicznego i czystości
-Stworzenie i wdrożenie stosownego systemu procedur administracyjnych
Prowadzenie spraw ogólnofirmowych
-Analiza i podejmowanie działań zmierzających do obniżenia kosztów działalności
-Współpraca z brokerem ubezpieczeniowym
-Współpraca z Kancelarią Prawną w zakresie przekształceń własnościowych
i innych problemów prawnych
-Zarządzanie flotą samochodową
Kierownik Restauracji Pizza Hut
Zarządzanie zespołem 50 osób
-Rekrutacja i szkolenie pracowników
-Definiowanie tygodniowego i miesięcznego harmonogramu pracy
-Tworzenie systemu motywacyjnego i budowanie zespołu
Zarządzanie sprzedażą, budżetami, analizy
-Tworzenie i realizacja planów sprzedaży na poziomie restauracji
-Planowanie kosztów i wyników finansowych i ich analiza
-Raportowanie wyników do Kierownika Regionalnego, prezentacje
Dbanie o wizerunek firmy
-Realizacja ogólnokrajowych i lokalnych akcji promocyjnych
-Utrzymywanie pozytywnych relacji z otoczeniem firmy
-Rozwiązywanie konfliktów i rozpatrywanie reklamacji
-Rekrutacja i szkolenie pracowników
-Definiowanie tygodniowego i miesięcznego harmonogramu pracy
-Tworzenie systemu motywacyjnego i budowanie zespołu
Zarządzanie sprzedażą, budżetami, analizy
-Tworzenie i realizacja planów sprzedaży na poziomie restauracji
-Planowanie kosztów i wyników finansowych i ich analiza
-Raportowanie wyników do Kierownika Regionalnego, prezentacje
Dbanie o wizerunek firmy
-Realizacja ogólnokrajowych i lokalnych akcji promocyjnych
-Utrzymywanie pozytywnych relacji z otoczeniem firmy
-Rozwiązywanie konfliktów i rozpatrywanie reklamacji
Szkolenia i kursy
-Bycie liderem
-Zarządzanie czasem
-Optymalizacja biznesu - IMPAC
-Jak szkolić
-Sztuka prezentacji
-Auto Cad
-Pakiet szkoleniowy Kierownika Restauracji
-Negocjacje w biznesie
-Zarządzanie czasem
-Optymalizacja biznesu - IMPAC
-Jak szkolić
-Sztuka prezentacji
-Auto Cad
-Pakiet szkoleniowy Kierownika Restauracji
-Negocjacje w biznesie
Edukacja
Specjalizacje
BHP/Ochrona środowiska
Inżynieria
Budownictwo
Ekologiczne
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Nieruchomości
Utrzymanie/Zarządzanie nieruchomościami
Zainteresowania
Wędkarstwo, ogrodnictwo, motoryzacja, wycieczki rowerowe
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.