Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Zastępca Kierownika Gastronomii
-nadzór nad pracą podległego personelu restauracji i baru
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Kierownik Restauracji
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-pomoc Kierownikowi Gastronomi w comiesięcznej inwentaryzacji opierającej się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-pomoc Kierownikowi Gastronomi w comiesięcznej inwentaryzacji opierającej się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Kierownik Restauracji
Restauracja Amarylis - Queen Boutique Hotel **** Kraków
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
Kierownik Restauracji
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-Kontakt dostawcami- negocjacja warunków współpracy, wyszukiwanie ciekawych ofert na zakup szkła, porcelany i innych potrzebnych sprzętów
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
-propozycja zmiany karty drink bar oraz karty win /analiza sprzedaży, wskaźników,analiza cen/
-współpraca z działem marketingu w zakresie tworzenia ofert
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-Kontakt dostawcami- negocjacja warunków współpracy, wyszukiwanie ciekawych ofert na zakup szkła, porcelany i innych potrzebnych sprzętów
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
-propozycja zmiany karty drink bar oraz karty win /analiza sprzedaży, wskaźników,analiza cen/
-współpraca z działem marketingu w zakresie tworzenia ofert
Kierownik Restauracji
Qubus Hotel Legnica ****
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-zamówienia, dostawy asortymentu i sprzętu,
-tworzenie ofert promocyjnych,(oferty sprzedażowe)
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-zamówienia, dostawy asortymentu i sprzętu,
-tworzenie ofert promocyjnych,(oferty sprzedażowe)
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Kelnerka
-obsługa gościa zgodnie z obowiązującymi standardami sieci
-działania sprzedażowe
-sprzedaż wiązana produktów kompatybilnych
-dbanie o wystrój sal, dekorację, kompozycje kwiatowe
-uczestnictwo w szkoleniach
-pomoc przy wdrażaniu nowych pracowników
-wyjazdy służbowe-pomoc winnych hotelach sieci
-współpraca z innymi działami hotelu /marketing, recepcja, kuchnia etc/
-działania sprzedażowe
-sprzedaż wiązana produktów kompatybilnych
-dbanie o wystrój sal, dekorację, kompozycje kwiatowe
-uczestnictwo w szkoleniach
-pomoc przy wdrażaniu nowych pracowników
-wyjazdy służbowe-pomoc winnych hotelach sieci
-współpraca z innymi działami hotelu /marketing, recepcja, kuchnia etc/
Specjalista ds. gastronomii
Fundacja Zespołu Pieśni i Tańca Krakus
-szkolenia i nadzór nad praca kelnerów
-współpraca z asystentem prezesa w zakresie organizacji przyjęć okolicznościowych
-nadzór nad przebiegiem organizowanych przyjęć
-nadzór nad sprzętem oraz wyposażeniem, inwentaryzacja sprzętu
-dbałość o odpowiedni wystrój sal, dekoracja stołów
-organizacja i nadzór cateringu
-pomoc w zakresie tworzenia ofert dla klijentów
-współpraca i częściowy nadzór nad praca recepcji hotelowej w zakresie świadczenia usług gastronomicznych
-dbanie o odpowiedni wizerunek firmy
-współpraca z asystentem prezesa w zakresie organizacji przyjęć okolicznościowych
-nadzór nad przebiegiem organizowanych przyjęć
-nadzór nad sprzętem oraz wyposażeniem, inwentaryzacja sprzętu
-dbałość o odpowiedni wystrój sal, dekoracja stołów
-organizacja i nadzór cateringu
-pomoc w zakresie tworzenia ofert dla klijentów
-współpraca i częściowy nadzór nad praca recepcji hotelowej w zakresie świadczenia usług gastronomicznych
-dbanie o odpowiedni wizerunek firmy
Szkolenia i kursy
-kurs barmański I-go stopnia
-szkolenie "komunikacja w kierowaniu zespołem"
-szkolenie z zasad obsługi programu plangraf i cs time
-szkolenie z zasad rekrutacji
-szkolnie z zasad przeprowadzania rozmowy oceniającej
-szkolenie BHP
-szkolenie HACCP
-szkolenia wewnętrzne produktowe /ronnefeldt,strauss caffee, san pellegrino, martini-bacardi, davidoff/
-szkolenie wewnętrzne z zasad obsługi gościa
-szkolenie "komunikacja w kierowaniu zespołem"
-szkolenie z zasad obsługi programu plangraf i cs time
-szkolenie z zasad rekrutacji
-szkolnie z zasad przeprowadzania rozmowy oceniającej
-szkolenie BHP
-szkolenie HACCP
-szkolenia wewnętrzne produktowe /ronnefeldt,strauss caffee, san pellegrino, martini-bacardi, davidoff/
-szkolenie wewnętrzne z zasad obsługi gościa
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Florystyka, Żeglarstwo,
Inne
-znajomość pakietu MS Office
-system Progress, Manager 1 wraz z systemem POSitive
-system Proress, Admin, Raporty
-system planowania i rozliczania czasu pracy - Plangraf i CS time
-system Progress, Manager 1 wraz z systemem POSitive
-system Proress, Admin, Raporty
-system planowania i rozliczania czasu pracy - Plangraf i CS time
Grupy
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Luksusowe wesele
Wspaniałe miejsce na wymarzone WESELE...tak...właśnie dla Ciebie!!!!; profesjonalna organizacja, magiczna atmosfera, cudowne wnętrza, obsługa na światowym poziomie, niesamowite doznania kulinarne,topo
Qubus Hotel
Wszystko, co dotyczy jednej z największych polskich sieci hoteli klasy biznes - opinie, promocje, wydarzenia!
Szkolenia, konferencje, targi
Informacje o wydarzeniach biznesowych (targi, konferencje, szkolenia,wystawy i pozostałe imprezy).
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc
Żeglarstwo na Mazurach
Wszystko co związane z żeglowaniem na szlaku WJM.
Ulubione mariny, jachty na których żeglujecie, przygody, przeżyte sztormy i flauty,