Iwona Szostak-Klefas

Kierownik Restauracji Qubus Hotel**** Kraków
Kraków, małopolskie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Qubus Hotel
Zastępca Kierownika Gastronomii
-nadzór nad pracą podległego personelu restauracji i baru
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Qubus Hotel
Kierownik Restauracji
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-pomoc Kierownikowi Gastronomi w comiesięcznej inwentaryzacji opierającej się na wskaźnikach Beverage Cost
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Logo
Kierownik Restauracji
Restauracja Amarylis - Queen Boutique Hotel **** Kraków
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
Logo
Kelner/Barman
Restauracja Amarylis - Queen Boutique Hotel **** Kraków
- profesjonalna obsługa Gości
- dbanie o standardy obsługi
- zamówienia towaru
- dbanie o pozytywny wizerunek firmy
Hotel „Platinum Palace”*****, Wrocław
Kierownik Restauracji
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-kontakt z dostawcami
-kontrola magazynów- jakościowa i ilościowa, zamawianie towaru, kontrola zapasów /dbanie o odpowiednie stany magazynowe/
-Kontakt dostawcami- negocjacja warunków współpracy, wyszukiwanie ciekawych ofert na zakup szkła, porcelany i innych potrzebnych sprzętów
-poszukiwanie nowych rozwiązań dla firmy
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja miesięczne asortymentu oraz sprzętu
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-sprzedaż wiązana
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja oraz prowadzenie organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
-dbanie o wizerunek firmy
-propozycja zmiany karty drink bar oraz karty win /analiza sprzedaży, wskaźników,analiza cen/
-współpraca z działem marketingu w zakresie tworzenia ofert
Logo
Kierownik Restauracji
Qubus Hotel Legnica ****
-nadzór nad pracą podległego personelu,
-szkolenie nowych pracowników
-prowadzenie rekrutacji
-ustalanie grafiku pracy
-rozliczanie czasu pracy, ewidencja czasu pracy
-inwentaryzacja sprzętu
-comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
-zamówienia, dostawy asortymentu i sprzętu,
-tworzenie ofert promocyjnych,(oferty sprzedażowe)
-członek zespołu HACCP
-dokumentacja związana z inwentaryzacją
-dbanie o utrzymanie standardów obsługi
-działania pro sprzedażowe
-Uzgadnianie raportów dla księgowości
-zamawianie towaru
-dbanie o odpowiednie stany magazynowe
-współpraca z dyrektorem hotelu oraz innymi pionami hotelu
-prowadzenie oceny okresowej pracowników
-bieżące raportowanie wyników sprzedaży
-nadzór nad organizacja i prowadzeniem organizowanych przyjęć
-dbanie nad estetyką sal, stołów etc.
Qubus Hotel
Kelnerka
-obsługa gościa zgodnie z obowiązującymi standardami sieci
-działania sprzedażowe
-sprzedaż wiązana produktów kompatybilnych
-dbanie o wystrój sal, dekorację, kompozycje kwiatowe
-uczestnictwo w szkoleniach
-pomoc przy wdrażaniu nowych pracowników
-wyjazdy służbowe-pomoc winnych hotelach sieci
-współpraca z innymi działami hotelu /marketing, recepcja, kuchnia etc/
Logo
Specjalista ds. gastronomii
Fundacja Zespołu Pieśni i Tańca Krakus
-szkolenia i nadzór nad praca kelnerów
-współpraca z asystentem prezesa w zakresie organizacji przyjęć okolicznościowych
-nadzór nad przebiegiem organizowanych przyjęć
-nadzór nad sprzętem oraz wyposażeniem, inwentaryzacja sprzętu
-dbałość o odpowiedni wystrój sal, dekoracja stołów
-organizacja i nadzór cateringu
-pomoc w zakresie tworzenia ofert dla klijentów
-współpraca i częściowy nadzór nad praca recepcji hotelowej w zakresie świadczenia usług gastronomicznych
-dbanie o odpowiedni wizerunek firmy
Logo
kelnerka/barmanka
Fundacja Zespołu Pieśni i Tańca Krakus
-obsługa kelnerska organizowanych imprez
-współpraca z kierownictwem Fundacji
-dbałość o czystość i sprzęt
-praca w barze i restauracji

Szkolenia i kursy

-kurs barmański I-go stopnia
-szkolenie "komunikacja w kierowaniu zespołem"
-szkolenie z zasad obsługi programu plangraf i cs time
-szkolenie z zasad rekrutacji
-szkolnie z zasad przeprowadzania rozmowy oceniającej
-szkolenie BHP
-szkolenie HACCP
-szkolenia wewnętrzne produktowe /ronnefeldt,strauss caffee, san pellegrino, martini-bacardi, davidoff/
-szkolenie wewnętrzne z zasad obsługi gościa

Edukacja

Logo
Public Relations, studia podyplomowe
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Logo
Studium Pedagogiczne, licencjackie
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Logo
Geografia, magisterskie
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Logo
Hotelarstwo, licencjackie
Zespół Szkół Ekonomicznych w Krakowie, Studium Hotelarskie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Florystyka, Żeglarstwo,

Inne

-znajomość pakietu MS Office
-system Progress, Manager 1 wraz z systemem POSitive
-system Proress, Admin, Raporty
-system planowania i rozliczania czasu pracy - Plangraf i CS time

Grupy

1 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Floryści
Floryści
pasjonujący sie wszytkim co związane z kwiatami i dekoracjami
Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Luksusowe wesele
Luksusowe wesele
Wspaniałe miejsce na wymarzone WESELE...tak...właśnie dla Ciebie!!!!; profesjonalna organizacja, magiczna atmosfera, cudowne wnętrza, obsługa na światowym poziomie, niesamowite doznania kulinarne,topo
praca biznes  marketing
praca biznes marketing
jak połaczyc te trzy elementy w jedno
Qubus Hotel
Qubus Hotel
Wszystko, co dotyczy jednej z największych polskich sieci hoteli klasy biznes - opinie, promocje, wydarzenia!
Szkolenia, konferencje, targi
Szkolenia, konferencje, targi
Informacje o wydarzeniach biznesowych (targi, konferencje, szkolenia,wystawy i pozostałe imprezy).
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc
Żeglarstwo na Mazurach
Żeglarstwo na Mazurach
Wszystko co związane z żeglowaniem na szlaku WJM. Ulubione mariny, jachty na których żeglujecie, przygody, przeżyte sztormy i flauty,