Języki
rosyjski
dobry
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
dietetyk
Poradnia Dietetyczna Smukła Linia Iwona Studzińska
ul. Żubrów 3/2
71-617 Szczecin
web: www.smuklalinia.com
e-mail: dietetyk@smuklalinia.com
tel: 500 321 005
Nasza oferta skierowana jest do osób poszukujących:
indywidualnej porady dietetycznej
jadłospisów
diet indywidualnych
diet indywidualnych dla osób dietozależnych
oceny sposobu odżywiania się
zweryfikowania aktualnej masy ciała
kompleksowej analizy składu ciała
pomocy związanej ze wsparciem w utrzymaniu prawidłowej masy ciała.
Proponujemy Państwu indywidualne podejście do każdego pacjenta, którego zadaniem jest osiągnięcie zamierzonego celu . Poprawy zdrowia, kondycji, wyglądu i samopoczucia.
Zapraszamy
71-617 Szczecin
web: www.smuklalinia.com
e-mail: dietetyk@smuklalinia.com
tel: 500 321 005
Nasza oferta skierowana jest do osób poszukujących:
indywidualnej porady dietetycznej
jadłospisów
diet indywidualnych
diet indywidualnych dla osób dietozależnych
oceny sposobu odżywiania się
zweryfikowania aktualnej masy ciała
kompleksowej analizy składu ciała
pomocy związanej ze wsparciem w utrzymaniu prawidłowej masy ciała.
Proponujemy Państwu indywidualne podejście do każdego pacjenta, którego zadaniem jest osiągnięcie zamierzonego celu . Poprawy zdrowia, kondycji, wyglądu i samopoczucia.
Zapraszamy
Dietetyk
planowanie jadłospisów indywidualnych i dekadowych w zakresie poszczególnych jednostek chorobowych
znajomość programów dietetyk i ACS
znajomość obszaru magazynowego związnego z produkcją gastronomiczną
układnie i modyfikacja receptur gastronomicznych
rozliczanie stanów magazynowych
przestrzeganie przepisów GHP, GMP
wdrażanie systemu HACCP
kontrola nad obiegiem dokumentów związanych z wykonywaną pracą
kontrola nad procesem technologicznym przygotowywania potraw
wystawianie faktur za usługi gastronomiczne
znajomość programów dietetyk i ACS
znajomość obszaru magazynowego związnego z produkcją gastronomiczną
układnie i modyfikacja receptur gastronomicznych
rozliczanie stanów magazynowych
przestrzeganie przepisów GHP, GMP
wdrażanie systemu HACCP
kontrola nad obiegiem dokumentów związanych z wykonywaną pracą
kontrola nad procesem technologicznym przygotowywania potraw
wystawianie faktur za usługi gastronomiczne
Szkolenia i kursy
Policealne studium w Koszalinie, kierunek: pracownik administracyjno-biurowy
Edukacja
Specjalizacje
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Zainteresowania
Podróże, muzyka, film, zdolności kulinarne.
Inne
MS Office-dobra znajomość
Wszelkie nowinki związane z żywieniem człowieka.
Wszelkie nowinki związane z żywieniem człowieka.