Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Gastronomii
Kierowanie zespołem ludzi na stanowiskach:
- obsługa śniadań
- obsługa konferencji (bankiety, konferencje, imprezy okolicznościowe)
- obsługa restauracji (goście indywidualni)
- kontrola jakości wykonywanych usług przez w/w działy
- ustalanie grafików, ewidencja czasu pracy, zestawienie do płac
- praca z systemem ProRess (generowanie/uzgadnianie raportów dla działu księgowości,rozliczanie sprzedaży)
- ustalanie budżetu gastronomii,
- comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
- zamówienia, dostawy asortymentu i sprzętu,
- tworzenie ofert promocyjnych,(oferty sprzedażowe)
- członek zespołu HACCP
- działania marketingowe promujące restaurację
- obsługa śniadań
- obsługa konferencji (bankiety, konferencje, imprezy okolicznościowe)
- obsługa restauracji (goście indywidualni)
- kontrola jakości wykonywanych usług przez w/w działy
- ustalanie grafików, ewidencja czasu pracy, zestawienie do płac
- praca z systemem ProRess (generowanie/uzgadnianie raportów dla działu księgowości,rozliczanie sprzedaży)
- ustalanie budżetu gastronomii,
- comiesięczna inwentaryzacja opierająca się na wskaźnikach Beverage Cost
- zamówienia, dostawy asortymentu i sprzętu,
- tworzenie ofert promocyjnych,(oferty sprzedażowe)
- członek zespołu HACCP
- działania marketingowe promujące restaurację
Szkolenia i kursy
Kurs barmański - 11.2001
Szkolenie baristyczne przeprowadzone przez Strauss Cafe Poland Sp. z o.o. - 12. 2008
Szkolenie somalierskie "I vini Toscani e l'interpretazione dei Marchesi de" Frescobldi - 03.2009
Szkolenia wewnętrzne w Sieci Qubus z wiedzy o kawie, herbacie (marka Ronefeld), cygarach, obsłudze gościa,
Kurs pedagogiczny - 10. 2009
Szkolenia Bhp i p.poz.
Szkolenie baristyczne przeprowadzone przez Strauss Cafe Poland Sp. z o.o. - 12. 2008
Szkolenie somalierskie "I vini Toscani e l'interpretazione dei Marchesi de" Frescobldi - 03.2009
Szkolenia wewnętrzne w Sieci Qubus z wiedzy o kawie, herbacie (marka Ronefeld), cygarach, obsłudze gościa,
Kurs pedagogiczny - 10. 2009
Szkolenia Bhp i p.poz.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Fotografia, literatura, podróże
Inne
Grupy
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.
Tajemnice Bieszczad
Legendy Bieszczadzkie, miejsca w których byliśmy- godne polecenia. Tamtejsi mieszkańcy, ich domostwa, kwatery,unikalny klimat miejsc.
Znasz ciekawe szlaki turystyczne, napisz o nich!
Tylko dla Hotelarzy
Grupa Tylko dla Hotelarzy to nowa zamknięta dla zewnętrznych użytkowników platforma wymiany myśli, poglądów i doświadczeń z zakresu Hotelarstwa. To miejsce wirtualnego świętowania czyjegoś sukcesu, z