Irmina Siedliska -Pachla
Specjalista Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością Nestle (NIMS) oraz NCE Nestle Waters Polska S.A.
Wypowiedzi
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Normy ISO
-
Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam
-
OK. Rozumiem. Myślałam raczej o typowych, które prawie w każdym zakładzie są. Np. tak jak w ubojni czy masarni (ccp - wytrzewianie wzrokowo czystość półtusz, CCP wychładzanie półtusz - temperatuta 7 st. , CCP - obróbka termiczna - temperatura (70-72 st. C) itp.
-
niestety!
-
Moze ktoś z branży mi podpowie jakie mozna wyróżnić CCP w zakładzie produkującym wodę mineralną.
Ja mogę pomóc w branży mięsnej. -
Moze ktoś z branży mi podpowie jakie mozna wyróżnić CCP w zakładzie produkującym wodę mineralną.
Ja mogę pomóc w branży mięsnej.