Umiejętności
Budowanie wydajnych zespołów
Microsoft Office
Zarządzanie relacjami
Adobe Photoshop
Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
kierownik restauracji
Kompleksowe zarządzanie pracą restauracji według przyjętych standardów;
Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych;
Maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych;
Proponowanie i wdrażanie rozwiązań w obszarze gastronomii dla MICE (szkolenia, bankiety i konferencje);
Reprezentowanie centrum konferencyjno-wypoczynkowego oraz kreowanie pozytywnego wizerunku; Efektywne budowanie długotrwałych relacji z klientami i dostawcami;
Nadzór nad obsługą klientów;
Przygotowywanie raportów i analiz sprzedaży na potrzeby zarządu
Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych;
Maksymalizacja przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych;
Proponowanie i wdrażanie rozwiązań w obszarze gastronomii dla MICE (szkolenia, bankiety i konferencje);
Reprezentowanie centrum konferencyjno-wypoczynkowego oraz kreowanie pozytywnego wizerunku; Efektywne budowanie długotrwałych relacji z klientami i dostawcami;
Nadzór nad obsługą klientów;
Przygotowywanie raportów i analiz sprzedaży na potrzeby zarządu
Menedżer
Concordia Design
prowadzenie całości spraw związanych z funkcjonowaniem spółki
rekrutacja zespołu pracowników
tworzenie i wprowadzanie wizji gastronomii, kart kalkulacyjnych oraz menu
kalkulacja i organizacja imprez gastronomiczno- eventowych
planowanie strategiczne rozwoju firmy
zarządzanie kosztami
zapewnienie utrzymania wysokiej jakości świadczonych usług,
budowanie trwałych relacji z partnerami biznesowymi
rekrutacja zespołu pracowników
tworzenie i wprowadzanie wizji gastronomii, kart kalkulacyjnych oraz menu
kalkulacja i organizacja imprez gastronomiczno- eventowych
planowanie strategiczne rozwoju firmy
zarządzanie kosztami
zapewnienie utrzymania wysokiej jakości świadczonych usług,
budowanie trwałych relacji z partnerami biznesowymi
F&B manager
Zapewnianie wysokiej jakości produktu i usługi gastronomicznej
Zrównoważone zwiększanie sprzedaży i rentowności
Organizację pracy poszczególnych punktów gastronomicznych oraz zarządzanie personelem
Tworzenie i wprowadzanie wizji gastronomii hotelowej, kart kalkulacyjnych, menu oraz kalkulacji i organizacji imprez gastronomiczno-eventowych organizowanych przez hotel
Opracowanie i wdrożenie dogodnych i nowatorskich form obsługi, promocji, wspieranie działów sprzedaży i marketingu
Zarządzanie kontaktami z kontrahentami i dostawcami
Koordynowanie gospodarki magazynowej hotelu
Zrównoważone zwiększanie sprzedaży i rentowności
Organizację pracy poszczególnych punktów gastronomicznych oraz zarządzanie personelem
Tworzenie i wprowadzanie wizji gastronomii hotelowej, kart kalkulacyjnych, menu oraz kalkulacji i organizacji imprez gastronomiczno-eventowych organizowanych przez hotel
Opracowanie i wdrożenie dogodnych i nowatorskich form obsługi, promocji, wspieranie działów sprzedaży i marketingu
Zarządzanie kontaktami z kontrahentami i dostawcami
Koordynowanie gospodarki magazynowej hotelu
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Grupy
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu to jedna z najlepszych uczelni w Polsce. W uznanych rankingach polskich szkół wyższych UAM sytuuje się w ścisłej czołówce najlepszych uczelni
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc