Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Właściciel
P.H.U. Pabis
Nasza firma zajmuje się:
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki produkcyjnej GMP,
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki higienicznej GHP,
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki laboratoryjnej GLP,
- szkolenie w zakresie oznakowania i pakowania produktów spożywczych,
- system zarządzania HACCP,
- system zarządzania opartą o normę ISO 9001,
- szkolenia technologiczne w zakresie produkcji serowarskiej, napojów fermentowanych, twarogów oraz masła.
Dodatki do przemysłu mleczarskiego:
- podpuszczka
- barwnik do serów Annato
- szczepionki do wszystkich napojów fermentowanych, jogurt, kefir itp.
- chlorek wapnia
- saletra potasowa
- lizozyme
- białka serwatkowe
- białka mleka
- stabilizatory
- wszystko co do mleczarstwa jest potrzebne posiadamy
Dodatki do przemysłu mięsnego:
- wszelkiego rodzaju mieszanki przypraw do kiełbas
- koncentraty dymu wędzarniczego
- substancje konserwujące
Środki chemiczne:
- środki kwaśne i zasadowe do mysia pianowego zakładów spożywczych,
- Środki do stosowania w stacjach mycia CIP
- środki dezynfekujące instalację oraz pomieszczenia
- środki do mycia ręcznego
- dezynfekanty dymowe do dezynfekcji pomieszczeń,
Urządzenie ze stali nierdzewnej produkujemy we własnym parku maszynowym wszystkiego typu i do zastosowań w przemysłach mleczarskich jak i mięsnych. Również robimy ze stali nierdzewnych elementy balustrad wykończenia obiektów publicznych i itp.
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki produkcyjnej GMP,
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki higienicznej GHP,
- szkolenie w zakresie dobrej praktyki laboratoryjnej GLP,
- szkolenie w zakresie oznakowania i pakowania produktów spożywczych,
- system zarządzania HACCP,
- system zarządzania opartą o normę ISO 9001,
- szkolenia technologiczne w zakresie produkcji serowarskiej, napojów fermentowanych, twarogów oraz masła.
Dodatki do przemysłu mleczarskiego:
- podpuszczka
- barwnik do serów Annato
- szczepionki do wszystkich napojów fermentowanych, jogurt, kefir itp.
- chlorek wapnia
- saletra potasowa
- lizozyme
- białka serwatkowe
- białka mleka
- stabilizatory
- wszystko co do mleczarstwa jest potrzebne posiadamy
Dodatki do przemysłu mięsnego:
- wszelkiego rodzaju mieszanki przypraw do kiełbas
- koncentraty dymu wędzarniczego
- substancje konserwujące
Środki chemiczne:
- środki kwaśne i zasadowe do mysia pianowego zakładów spożywczych,
- Środki do stosowania w stacjach mycia CIP
- środki dezynfekujące instalację oraz pomieszczenia
- środki do mycia ręcznego
- dezynfekanty dymowe do dezynfekcji pomieszczeń,
Urządzenie ze stali nierdzewnej produkujemy we własnym parku maszynowym wszystkiego typu i do zastosowań w przemysłach mleczarskich jak i mięsnych. Również robimy ze stali nierdzewnych elementy balustrad wykończenia obiektów publicznych i itp.
Szkolenia i kursy
audyt wewnętrznych systemów GMP/GHP oraz HACCP,
prawo jazdy kategorii – A, B,
kurs napełniania zbiorników wysokociśnieniowych,
kurs płetwonurka – P1, GB1, PN1,
prawo jazdy kategorii – A, B,
kurs napełniania zbiorników wysokociśnieniowych,
kurs płetwonurka – P1, GB1, PN1,
Specjalizacje
Produkcja
Utrzymanie ruchu
Zainteresowania
nurkowanie, motoryzacja, narciarstwo
Inne
znajomość programów komputerowych:
– Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint),
- Internet Explorer,
- AutoCAD,
- MegaCAD,
– Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint),
- Internet Explorer,
- AutoCAD,
- MegaCAD,