Umiejętności
Negocjacje kontraktu
Planowanie strategiczne
zarządzanie zespołem ludzi, kierowanie, nadzór, kontrola, coaching, sprzedaż poparta wynikami
Języki
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Dyrektor Sprzedaży Food Service na Polskę i kraje bałtyckie
- zarządzanie zespołem sprzedaży i marketingu,
- odpowiedzialność za wynik na poziomie marży brutto i EBIT w Polsce oraz krajach bałtyckich
- współpraca oraz negocjacje z dystrybutorami i sieciami hotelarsko-gastronomicznymi,
- przygotowanie planów strategicznych
- reprezentowanie Polski na międzynarodowych spotkaniach Bonduelle Food Service
- odpowiedzialność za wynik na poziomie marży brutto i EBIT w Polsce oraz krajach bałtyckich
- współpraca oraz negocjacje z dystrybutorami i sieciami hotelarsko-gastronomicznymi,
- przygotowanie planów strategicznych
- reprezentowanie Polski na międzynarodowych spotkaniach Bonduelle Food Service
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń