Umiejętności
Microsoft Office
Języki
polski
ojczysty
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Doradca Techniczno-Handlowy
- budowanie relacji z podmiotami zajmującymi się inwestycjami budowlanymi (hurtownie sanitarne, inwestorzy, projektanci, architekci),
- śledzenie rynku inwestycji budowlanych na powierzonym terenie,
- doradztwo techniczno - produktowe na każdym etapie inwestycji (od projektu po eksploatację),
- przygotowywanie ofert oraz specyfikacji,
- reprezentowanie firmy na konferencjach, targach oraz prezentacjach branżowych,
- szkolenie dla partnerów biznesowych.
- śledzenie rynku inwestycji budowlanych na powierzonym terenie,
- doradztwo techniczno - produktowe na każdym etapie inwestycji (od projektu po eksploatację),
- przygotowywanie ofert oraz specyfikacji,
- reprezentowanie firmy na konferencjach, targach oraz prezentacjach branżowych,
- szkolenie dla partnerów biznesowych.
Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii
- realizacja planów sprzedażowych (przygotowywanie ofert handlowych, negocjowanie
warunków transakcyjnych, monitorowanie realizacji zamówień, monitorowanie rozliczeń
finansowych),
- pozyskiwanie do współpracy nowych klientów,
- budowanie i podtrzymywanie długofalowych relacji biznesowych,
- doradztwo i wsparcie działań klientów.
warunków transakcyjnych, monitorowanie realizacji zamówień, monitorowanie rozliczeń
finansowych),
- pozyskiwanie do współpracy nowych klientów,
- budowanie i podtrzymywanie długofalowych relacji biznesowych,
- doradztwo i wsparcie działań klientów.
Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii
- realizacja planów sprzedażowych (przygotowywanie ofert handlowych, negocjowanie
warunków transakcyjnych, monitorowanie realizacji zamówień, monitorowanie rozliczeń
finansowych),
- pozyskiwanie do współpracy nowych klientów,
- budowanie i podtrzymywanie długofalowych relacji biznesowych,
- doradztwo i wsparcie działań klientów.
warunków transakcyjnych, monitorowanie realizacji zamówień, monitorowanie rozliczeń
finansowych),
- pozyskiwanie do współpracy nowych klientów,
- budowanie i podtrzymywanie długofalowych relacji biznesowych,
- doradztwo i wsparcie działań klientów.
Kierownik segmentu
- rekrutacja, szkolenia, management własnego zespołu,
- tworzenie polityki handlowej sektora i realizacja jej założeń,
- dostosowanie oferty handlowej do potrzeb rynku,
- odpowiedzialność za wyniki ekonomiczne swojego sektora ( przychody, koszty, zapas, wynik ekonomiczny),
- współudział w zarządzaniu sklepem.
- tworzenie polityki handlowej sektora i realizacja jej założeń,
- dostosowanie oferty handlowej do potrzeb rynku,
- odpowiedzialność za wyniki ekonomiczne swojego sektora ( przychody, koszty, zapas, wynik ekonomiczny),
- współudział w zarządzaniu sklepem.
Manager Restauracji
Hotel „No. 11”,
- zarządzanie restauracją,
- dbanie o miłą atmosferę, wystrój, klimat i estetykę restauracji,
- organizowanie wszelkiego rodzaju przyjęć, bankietów oraz imprez okolicznościowych,
- realizowanie budżetów i podnoszenie sprzedaży, reprezentowanie firmy przed klientem oraz - kreowanie jej pozytywnego wizerunku poprzez utrzymywanie relacji sprzyjających rozwijaniu współpracy.
- dbanie o miłą atmosferę, wystrój, klimat i estetykę restauracji,
- organizowanie wszelkiego rodzaju przyjęć, bankietów oraz imprez okolicznościowych,
- realizowanie budżetów i podnoszenie sprzedaży, reprezentowanie firmy przed klientem oraz - kreowanie jej pozytywnego wizerunku poprzez utrzymywanie relacji sprzyjających rozwijaniu współpracy.
Edukacja
Specjalizacje
Obsługa klienta
Inne
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie