Grzegorz Dudek

Wieloletnie doświadczenie w gastronimii. Zaangażowany profesionalista zawsze dający wszystko z siebie. Łatwo nawiązujący kontakty z ludzmi.
Piaseczno, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Asystent Managera Restauracji
Sayam, Konstancin Jeziorna
- zarządzanie grupą 10 kelnerów
- budowanie zespołu pracowników oraz zapewnianie motywującego środowiska pracy w restauracji.
- rozliczenia kasowe
- utrzymywanie wysokich standartów obsługi
- odpowiedzialność za realizację planów biznesowych
- wspólpraca w dostawcami
- obsługa kluczowych klientów
Logo
kelener- barman
Royal Beach Music Bar and Restaurant Majorka
• Przygotowanie zarówno restauracji jaki i koktail baru do serwisu (nakrywanie stołów, polerowanie sztućcy, przygotowywanie składników koktailowych).
• Codzienne zamawianie alkoholi, napojów i przekąsek barowych
• Przyjmowanie zamówień z karty dań jak i win, koktaili oraz napojów
• Mieszanie koktaili, nalewanie drinków, piwa i napoi bezalkoholowych
• Serwowanie posiłków stylu A’la Carte
• Doradzanie w kwestii wyboru win oraz jego serwis
• Rozliczenia kosowe- wustawianie rachunków, przyjmowanie płatności zarówno gotówkowych jak i kart płatniczych, płatności dla dostawców, codzienne zmianowe rozliczanie kasy
• Zamykanie lokalu, sprzatanie baru i przygotowywanie go do następnego dnia.
Logo
Asystent Managera Restauracji
Harvey Nichols Edinburgh
• Kierowanie grupą ponad 25 kelnerów przy dziennej ilości gości sięgającej 800
• Odpowiedzialność za przebieg serwisu w Restauracji i Brasserie podczas śniadania, lunchu i kolacji
• Rozwiązywanie zażaleń, przyjmowanie pochwał, odpowiadanie na listy i maile klientów związane z ich doświadczeniem podczas stołowania się w lokalu
• Współpraca z kuchnią w kwestii przygotowywania dziennego menu i specjalnych próśb klientów
• Przygotowywanie i prowadzenie imprez okolicznościowych (wesela, urodziny, prywatne bankiety, testowania win jak i innych alkoholi)
• Sporządanie okresowych reportów obrotów
• Przygotowywanie specjalnych pokazów kulinarskich, sposobów serwisu oraz sztuki dobrych manier
• Współpraca z dostawcami- negocjonowanie cen, przygotowywanie zamówień, kontrola stanów magazynowych
• Dbanie o nienaganny wizerunek restauracji
Logo
kelner
Cavo Maris Beach Hotel
• Praca w bradzo licznej drużynie w zróżnicowanych stylowo lokalach: A’la Carte restauracja, Prywatne Bankity w stylu Srebrny Serwis, Restauracja Buffetowa, Bar przekąskowy, Cocktail Bar, All Inclusive Bar
• Praca zmianowa w róznych częściach kompleksu
• Przyjmowanie zamówień przy stole oraz telefonicznych (room service)
• Serwowanie dań i drinków
• Przygotowywanie napojów alkoholowych (drinki, koktaile, wina, piwa) oraz bezalkoholowych
• Rozliczenia kasowe, wystawianie rachunków, przyjmowanie płatności i rozliczenia zmiany
Logo
Kelner- supervisor
Valencia Restaurant Warszawa
- kierowanie zmianą kelnerską
- obsługa gości w najwyższych standartach
- przyjmowanie zamówień, przygotowywanie napojów, wydawanie dań itd.
- rozliczenia kasowe
- Wszystkie inne czynności które normalnie wykonuje kelner

Grupy

2 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
A Ja Szukam Pracy
A Ja Szukam Pracy
Grupa dla osób szukających obecnie pracy. Członkowie grupy mogą wymieniać się tu doświadczeniami jak i rozwiązywać wspólnie problemy.
A PRACA
A PRACA
Forum dla osób poszukujących pracy.
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Praca
Praca
Praca - grupa dla szukających pracy jak i headhunterow czy pracownikow HR poszukujacych pracownikow.