Umiejętności
Microsoft Office
Project Management
Analiza biznesowa
Zarządzanie restauracją
Trener personalny
dietetyka i żywienie
Zarządzanie Hotelem
Trener kulturystyki/fitness siłowy
Języki
angielski
dobry
francuski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Właściciel/Menadżer
"RestArt" G. Borowy i Wspólnicy, spółka jawna
Zarządzanie funkcjonowaniem hotelu i restauracji w szeroko pojętym zakresie z działalnością operacyjną i sporządzaniem raportów, wyników etc..
Szkolenia i kursy
Food Safety Level 1 and 2
14 August 2020 Fort William
Food Legislation, Bacteria, Food Poisoning, Food Contamination, The Food Journey, Cleaning, Health & Hygiene at Work
Health and Safety Level 1 and 2
14 August 2020 Fort William
A Safe Start, Managing Risks at Work, Accidents at Work, Manual Handling, The Control of Hazardous Substances, Fire Prevention, First Aid at Work, Health and Hygiene at Work
Elementary Food Hygiene Training
22 February 2019 Fort William
The Royal Environmental Health Institue of Scotland
Strength Coach Performance - Wolfgang Unsold
5 Sierpien 2017 Wrocław
Wolfgang Unsold Seminarium "Body Recomposition"
Strength Coach - Wojciech Jusiel
15-16 lipiec Kraków
Strength Training Specialist lvl 2
Wykład: „trening siłowy Dla Kobiet”
Strength Coach - Wojciech Jusiel
17-18 czerwiec Częstochowa
Strength Training Specialist lvl 1
THEORY AND APPLICATION OF STRENGTH - Christian Thibaudeau
21-22 styczeń 2017 Wrocław, Strength Coach Performance
THEORY AND APPLICATION OF STRENGTH
Centrum Szkoleń Sportowych - Mich Dominik, Kaleński Emil, Bis Marek
14-15 styczeń 2017 Łódź
Hormony w sporcie i przygotowaniu do zawodów
Trec Functional Fitness - Adrian Hoffman, Michał Sawczyn
10 grudzień 2016 - Warszawa
Movement Integrity
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
17-18 wrzesień 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom IV
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
25-26 czerwiec 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom III
Barbell Brothers - Kamil Koczwara Paweł Pawlak
29 maj 2016 Warszawa
Technika przysiadu - teoria i warsztat
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
14-15 maj 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom II
Team ICG Indoor Cycling Group
Celina Kontek - expertfitness.com
23-24 kwiecień 2016
Basic Instruktor Indoor Cycling
Maurisz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
02-03 kwiecień 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom I
Maurisz.com IFAA
19-20 luty 2016 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom IV
Maurisz.com IFAA
13-14 luty 2016 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom III
Barbell Kitchen/Tłuste Życie
30-31 styczeń 2016 Kraków
Dieta paleo w teorii i praktyce
Training Show Room Academy
16-17 styczeń 2016 Warszawa
Mobilność i stabilność w kontekście przygotowania sportowca i prewencji urazów
Maurisz.com IFAA
11-12 grudzień 2015 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom II
KiF sport - warsztaty
7-8 listopad 2015 Warszawa
Dietetyka sportowa i nowoczesne metody treningowe
KFD Academia
24 październik 2015
Doping w sporcie i jego zagrożenia - poziom I
Substancje i metody zabronione. Terapia hormonalna.
Centrum Szkolenia Strzeleckiego Skorpion
5 październik 2015 Rzeszów
Szkolenie broń długa - strzelanie sportowe i bojowe AKMS47 cert. 12/10/2015
Szkolenie broń krótka - strzelanie sportowe i bojowe GLOCK, WALTHER P99 cert. 22/10/2015
Maurisz.com IFAA
26-27 wrzesień 2015 Kraków
Szkolenie: Functional Training
Maurisz.com IFAA
19-20 wrzesień 2015 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom I
Polskie Centrum Rekreacji Ruchowej
05-08 wrzesień 2015Lublin
Trener personalny
Trener kulturystyki/fitness siłowy
Stowarzyszenie Księgowych w Polsce
Niepubliczna placówka kształcenia ustawicznego
oddziału podkarpackiego w Rzeszowie
16 maj - 20 czerwiec 2015
Książka przychodów i rozchodów
Fundacja Promocji Edukacyjnej ORYLION
Pracodawcy Lubelszczyzny LEWIATAN
20-22 marzec 2015
Zarządzanie Strategiczne Przedsiębiorstwem, Trening MarketPlace
Centrum Konferencyjne Etiuda
John Csukor
10 wrzesień 2014
Szkolenie z zakresu przyrządzania wołowiny sezonowanej
Agencja marketingowa AFMedia
Właściciel serwisu GdzieZjeść.info Anna Dębska
21 marzec 2013 Warszawa
"Jak umiejętnie przygotować kalendarz promocji restauracji?"
CREA (Culinary Research and Education Academy) Dr. Bruno Goussault
12 marzec 2013 w Centrum Konferencyjnym Etiuda
Warsztaty w kulinarnej sztuce Sous Vide - EDYCJA II
Poznanie zasad i nauka tajemnic techniki Sous Vide od twórcy i światowego kulinarnego autorytetu techniki Sous Vide Dr. Bruno Goussault
Ośrodek Szkolenia WUBEX
26 kwiecień 2013
GHP/GMP/HACCP
CREA (Culinary Research and Education Academy) Dr. Bruno Goussault
13-14 wrzesień 2012
Warsztaty w kulinarnej sztuce Sous Vide EDYCJA I
Poznanie zasad i nauka tajemnic techniki Sous Vide od twórcy i światowego kulinarnego autorytetu techniki Sous Vide Dr. Bruno Goussault
Inplus Consulting, DEKRA Certification Sp. z o.o.
23 kwiecień 2012 - 27 czerwiec 2012
Menadżer Jakości w branży turystycznej
Lechaaa Consulting Sp. z o.o.
8 luty 2012 - 14 luty 2012
Coaching celem dostarczenia widzy i umiejętności z zakresu analizy i rozwoju strategicznych kompetencji pracowniczych.
Lechaaa Consulting Sp. z o.o.
21 styczeń 2012 - 5 luty 2012
Zarządzanie personelem
Ośrodek Szkolenia WUBEX
24 maj 2011
Szkolenie z zakresu udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej i obsługi apteczki
PMG Consulting Sp. z o.o.
20 luty 2010 - 10 kwiecień 2010
Turystyka biznesowa-szkolenia dla branży turystycznej
Ośrodek Szkolenia WUBEX
24 sierpień 2007
Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) + HACCP
Cech Rzemiosł Różnych i Drobnej Przedsiębiorczości w Biłgoraju
9 październik 2006 - 30 listopad 2006
Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
Ośrodek Szkolenia WUBEX
1 styczeń 2006
Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) + HACCP
Ośrodek Szkolenia WUBEX
14 wrzesień 2005 - 21 wrzesień 2005
Szkolenie okresowe dla pracodawców i innych osób kierujących pracownikami.
15.10.2003 - 31.11.2003
Klub Polskiej Rady Biznesu w Pałacu Sobańskich,
szkolenie w dziale serwisu z zakresu obsługi gościa oraz w kuchni klubowej pod nadzorem szefa kuchni.
02.07.2002 - 15.09.2002
Auberge des Chasseurs w Echenevex (France),
profesjonalne poznanie zasad funkcjonowania tradycyjnej francuskiej restauracji z hotelem w praktyce.
01.06.2001 - 14.09.2001
Auberge des Chasseurs w Echenevex (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
12.07.2000 - 21.09.2000
Hotel Estival w Lourdes (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
25.06.2000 - 10.07.2000
Hotel Saint Jean-Baptiste w Lourdes (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
14 August 2020 Fort William
Food Legislation, Bacteria, Food Poisoning, Food Contamination, The Food Journey, Cleaning, Health & Hygiene at Work
Health and Safety Level 1 and 2
14 August 2020 Fort William
A Safe Start, Managing Risks at Work, Accidents at Work, Manual Handling, The Control of Hazardous Substances, Fire Prevention, First Aid at Work, Health and Hygiene at Work
Elementary Food Hygiene Training
22 February 2019 Fort William
The Royal Environmental Health Institue of Scotland
Strength Coach Performance - Wolfgang Unsold
5 Sierpien 2017 Wrocław
Wolfgang Unsold Seminarium "Body Recomposition"
Strength Coach - Wojciech Jusiel
15-16 lipiec Kraków
Strength Training Specialist lvl 2
Wykład: „trening siłowy Dla Kobiet”
Strength Coach - Wojciech Jusiel
17-18 czerwiec Częstochowa
Strength Training Specialist lvl 1
THEORY AND APPLICATION OF STRENGTH - Christian Thibaudeau
21-22 styczeń 2017 Wrocław, Strength Coach Performance
THEORY AND APPLICATION OF STRENGTH
Centrum Szkoleń Sportowych - Mich Dominik, Kaleński Emil, Bis Marek
14-15 styczeń 2017 Łódź
Hormony w sporcie i przygotowaniu do zawodów
Trec Functional Fitness - Adrian Hoffman, Michał Sawczyn
10 grudzień 2016 - Warszawa
Movement Integrity
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
17-18 wrzesień 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom IV
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
25-26 czerwiec 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom III
Barbell Brothers - Kamil Koczwara Paweł Pawlak
29 maj 2016 Warszawa
Technika przysiadu - teoria i warsztat
Mauricz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
14-15 maj 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom II
Team ICG Indoor Cycling Group
Celina Kontek - expertfitness.com
23-24 kwiecień 2016
Basic Instruktor Indoor Cycling
Maurisz.com MedFood - Paulina Ihnatowicz, Emilia Ptak-Kasica
02-03 kwiecień 2016 Kraków
Dietoterapia w praktyce - poziom I
Maurisz.com IFAA
19-20 luty 2016 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom IV
Maurisz.com IFAA
13-14 luty 2016 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom III
Barbell Kitchen/Tłuste Życie
30-31 styczeń 2016 Kraków
Dieta paleo w teorii i praktyce
Training Show Room Academy
16-17 styczeń 2016 Warszawa
Mobilność i stabilność w kontekście przygotowania sportowca i prewencji urazów
Maurisz.com IFAA
11-12 grudzień 2015 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom II
KiF sport - warsztaty
7-8 listopad 2015 Warszawa
Dietetyka sportowa i nowoczesne metody treningowe
KFD Academia
24 październik 2015
Doping w sporcie i jego zagrożenia - poziom I
Substancje i metody zabronione. Terapia hormonalna.
Centrum Szkolenia Strzeleckiego Skorpion
5 październik 2015 Rzeszów
Szkolenie broń długa - strzelanie sportowe i bojowe AKMS47 cert. 12/10/2015
Szkolenie broń krótka - strzelanie sportowe i bojowe GLOCK, WALTHER P99 cert. 22/10/2015
Maurisz.com IFAA
26-27 wrzesień 2015 Kraków
Szkolenie: Functional Training
Maurisz.com IFAA
19-20 wrzesień 2015 Kraków
Dietetyka i suplementacja - poziom I
Polskie Centrum Rekreacji Ruchowej
05-08 wrzesień 2015Lublin
Trener personalny
Trener kulturystyki/fitness siłowy
Stowarzyszenie Księgowych w Polsce
Niepubliczna placówka kształcenia ustawicznego
oddziału podkarpackiego w Rzeszowie
16 maj - 20 czerwiec 2015
Książka przychodów i rozchodów
Fundacja Promocji Edukacyjnej ORYLION
Pracodawcy Lubelszczyzny LEWIATAN
20-22 marzec 2015
Zarządzanie Strategiczne Przedsiębiorstwem, Trening MarketPlace
Centrum Konferencyjne Etiuda
John Csukor
10 wrzesień 2014
Szkolenie z zakresu przyrządzania wołowiny sezonowanej
Agencja marketingowa AFMedia
Właściciel serwisu GdzieZjeść.info Anna Dębska
21 marzec 2013 Warszawa
"Jak umiejętnie przygotować kalendarz promocji restauracji?"
CREA (Culinary Research and Education Academy) Dr. Bruno Goussault
12 marzec 2013 w Centrum Konferencyjnym Etiuda
Warsztaty w kulinarnej sztuce Sous Vide - EDYCJA II
Poznanie zasad i nauka tajemnic techniki Sous Vide od twórcy i światowego kulinarnego autorytetu techniki Sous Vide Dr. Bruno Goussault
Ośrodek Szkolenia WUBEX
26 kwiecień 2013
GHP/GMP/HACCP
CREA (Culinary Research and Education Academy) Dr. Bruno Goussault
13-14 wrzesień 2012
Warsztaty w kulinarnej sztuce Sous Vide EDYCJA I
Poznanie zasad i nauka tajemnic techniki Sous Vide od twórcy i światowego kulinarnego autorytetu techniki Sous Vide Dr. Bruno Goussault
Inplus Consulting, DEKRA Certification Sp. z o.o.
23 kwiecień 2012 - 27 czerwiec 2012
Menadżer Jakości w branży turystycznej
Lechaaa Consulting Sp. z o.o.
8 luty 2012 - 14 luty 2012
Coaching celem dostarczenia widzy i umiejętności z zakresu analizy i rozwoju strategicznych kompetencji pracowniczych.
Lechaaa Consulting Sp. z o.o.
21 styczeń 2012 - 5 luty 2012
Zarządzanie personelem
Ośrodek Szkolenia WUBEX
24 maj 2011
Szkolenie z zakresu udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej i obsługi apteczki
PMG Consulting Sp. z o.o.
20 luty 2010 - 10 kwiecień 2010
Turystyka biznesowa-szkolenia dla branży turystycznej
Ośrodek Szkolenia WUBEX
24 sierpień 2007
Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) + HACCP
Cech Rzemiosł Różnych i Drobnej Przedsiębiorczości w Biłgoraju
9 październik 2006 - 30 listopad 2006
Kurs pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
Ośrodek Szkolenia WUBEX
1 styczeń 2006
Dobra Praktyka Higieniczna (GHP) + HACCP
Ośrodek Szkolenia WUBEX
14 wrzesień 2005 - 21 wrzesień 2005
Szkolenie okresowe dla pracodawców i innych osób kierujących pracownikami.
15.10.2003 - 31.11.2003
Klub Polskiej Rady Biznesu w Pałacu Sobańskich,
szkolenie w dziale serwisu z zakresu obsługi gościa oraz w kuchni klubowej pod nadzorem szefa kuchni.
02.07.2002 - 15.09.2002
Auberge des Chasseurs w Echenevex (France),
profesjonalne poznanie zasad funkcjonowania tradycyjnej francuskiej restauracji z hotelem w praktyce.
01.06.2001 - 14.09.2001
Auberge des Chasseurs w Echenevex (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
12.07.2000 - 21.09.2000
Hotel Estival w Lourdes (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
25.06.2000 - 10.07.2000
Hotel Saint Jean-Baptiste w Lourdes (France),
praktyki studenckie z zakresu funkcjonowania restauracji.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Sport/Rekreacja
Zainteresowania
Sporty rekracyjne
Organizacje
Cech Rzemiosł Różnych
PZKT - Polski Związek Karate Tradycyjnego
IKMA - Israeli Krav Maga Association
Stowarzyszenie Przyjaciół Roztocza Jastrzębia Zdebrz
Biłgorajskie Stowarzyszenie Kulturalne im. Izaaka Baszewisa Singera
PZKT - Polski Związek Karate Tradycyjnego
IKMA - Israeli Krav Maga Association
Stowarzyszenie Przyjaciół Roztocza Jastrzębia Zdebrz
Biłgorajskie Stowarzyszenie Kulturalne im. Izaaka Baszewisa Singera
Inne
https://www.facebook.com/G.Borowy
Grupy
Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
Najstarsza niepubliczna uczelnia wyższa w Wielkopolsce, która przez 22 lata działalności wykształciła ponad 37 tys. absolwentów. Sprawdź naszą ofertę studiów.
Event.Happening Marketing
by zrobić coś z ludźmi dla marki, by zrobić coś dla ludzi angażując i dostarczając doświadczeń, by zrobić coś unikatowego dzięki czemu "konsumenci" będą Nas mile wspominać.
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
MARKETING ZAPACHOWY
MARKETING ZAPACHOWY to grupa dla tych, którym nos służy nie tylko do oddychania.Bo kto ma władzę nad zapachami ma też władzę nad sercami ludzi.Twoja oferta również może być pachnąca sukcesem
Pozycjonowanie stron www
Grupa dla osób zainteresowanych wypromowaniem swojego serwisu www na jak najwyższe pozycje w wynikach wyszukiwarek internetowych (Google, Bing)