tytuł autor wypowiedzi ostatnio

Jakość a bezpieczeństwo a analizie zagrożeń

Justyna Łukasiewicz 1 ponad 2 tyg temu » Justyna Łukasiewicz

Współpraca w zakresie HACCP

Karol W. 3 ponad 2 tyg temu » Karol W.

Poszukuję szkolenia GMP/GHP, system HACCP woj. kujawsko-pomorskie

Paulina P. 1 ponad 2 tyg temu » Paulina P.

Szukam pracy w dziale jakości - ŁÓDŹ I OKOLICE

Agata T. 2 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Trenerzy HACCP w Łodzi

Marek Kubowicz 1 ponad 2 tyg temu » Marek Kubowicz

Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia - opakowania do kont...

Michał Tarkanian 3 ponad 2 tyg temu » Michał Tarkanian

Kraków: Szkolenie Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpiecz...

Alicja B. 1 ponad 2 tyg temu » Alicja B.

Pełnomocnik ds. HACCP

Hanna B. 3 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

Terminarz szkoleń 2012 (II półrocze)

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Szkolenia dla branży spożywczej - kwiecień/maj 2012

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

HACCP w produkcji soków

Hanna Półtorak 1 ponad 2 tyg temu » Hanna Półtorak

Najnowsze wydanie Biuletynu Jakości dostępne on-line!

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Co z mięsem mielonym w sklepie spożywczym

Ireneusz Telenga 1 ponad 2 tyg temu » Ireneusz Telenga

Szkolenie: Pełnomocnik systemu zarządzania bezpieczeństwem żywnoś...

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Mycie i dezynfekcja jaj

Konto usunięte 16 ponad 2 tyg temu » Rafał T.

system HACCP w przedszkolach

Hanna Półtorak 1 ponad 2 tyg temu » Hanna Półtorak

Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności w...

Alicja B. 1 ponad 2 tyg temu » Alicja B.

Zapraszam na szkolenie pełnomocnik i auditor wewnętrznego systemu...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Szkolenia dla branży spożywczej - luty/marzec 2012

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Analiza zagrożeń

Konto usunięte 8 ponad 2 tyg temu » Michał Schulz

Szkolenia dla branży spożywczej - styczeń/luty 2012

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Najnowsze wydanie Biuletynu Jakości już dostępne!

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Terminarz szkoleń 2012 (I półrocze)

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Szkolenie HACCP Online

Emilia Dudek 1 ponad 2 tyg temu » Emilia Dudek

HACCP w osiedlowym sklepie spożywczym

Edyta G. 15 ponad 2 tyg temu » Emilia Dudek

Szkolenia dla branży spożywczej - październik/ listopad 2011

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Nowe wydanie Biuletynu Jakości 3/2011

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Praktyczny poradnik do wdrażania systemu HACCP

Karolina Grzywacz 1 ponad 2 tyg temu » Karolina Grzywacz

Wdrażamy System HACCP

Angelika Parys 1 ponad 2 tyg temu » Angelika Parys

Bezpłatne szkolenia dla osób zatrunionych w branży gastronomiczne...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Omówienie wymagania BRC Food Standard Wersja 6

Mieczysław Obiedziński 1 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Eksperci Techniczni ISO 22000

Mieczysław Obiedziński 1 ponad 2 tyg temu » Mieczysław Obiedziński

Prośba do wszystkich kierowniczek i właścicielek firm (sektor pry...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Nowe wydanie Biuletynu Jakości 2/2011

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Poszukuję trenera HACCP

Iza Mazur 1 ponad 2 tyg temu » Iza Mazur

skladowanie napojow energetycznych na magazynie oraz HACCP

Bartłomiej G. 1 ponad 2 tyg temu » Bartłomiej G.

IFS i drzwi zewnętrzne

Michał Schulz 1 ponad 2 tyg temu » Michał Schulz

HACCP w restauracji - podział na strefy i drogi technologiczne

Klaudia K. 1 ponad 2 tyg temu » Klaudia K.

Quality Austria Polska - współpraca

Michał Kubista 1 ponad 2 tyg temu » Michał Kubista

Poszukiwany konsultant, trener HACCP!

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte
Wyślij zaproszenie do