tytuł autor wypowiedzi ostatnio

zamrażanie mięsa w MLO

Magdalena Koronkiewicz 3 ponad 2 tyg temu » Justyna Mikulska

rozmrażanie i ponowne mrożenie

Dariusz Iskra 6 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Studia podyplomowe Kraków - Menedżer Jakości i Bezpieczeństwa Żyw...

Magdalena S. 2 ponad 2 tyg temu » Magdalena S.

CCP a CP

Konto usunięte 10 ponad 2 tyg temu » Emilia Kapusta

System HACCP dla urządzeń

Przemysław Wasiukiewicz 1 ponad 2 tyg temu » Przemysław Wasiukiewicz

WSPÓŁPRACA W ZAKRESIE IFS/BRC

Mieczysław Obiedziński 5 ponad 2 tyg temu » Piotr M.

Zapraszam do współpracy

Konto usunięte 5 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Obowiązkowe badania laboratoryjne w piekarni

Andrzej Subocz 2 ponad 2 tyg temu » Katarzyna J.

Standardy BRC i IFS

Anna B. 13 ponad 2 tyg temu » Piotr M.

Funkcjonowanie HACCP w Restauracji

Nikoletta Kuku 6 ponad 2 tyg temu » Paweł A.

IFS v 6 analiza zagrożeń

Magdalena Mikołajczyk 2 ponad 2 tyg temu » Katarzyna J.

Food Safety- biuro doradztwa w zakresie zarządzania systemem HACC...

Małgorzata K. 1 ponad 2 tyg temu » Małgorzata K.

Monitorowanie temperatury produktu gotowego HACCP

Kamila Ptaszkiewicz 2 ponad 2 tyg temu » Robert P.

[Wrocław] Menedżer Systemów Bezpieczeństwa i Jakości Żywności - ...

Ewa Hełpa 1 ponad 2 tyg temu » Ewa Hełpa

Wymogi podczas przeprowadzanych kursów zawodowych

Małgorzata K. 1 ponad 2 tyg temu » Małgorzata K.

[KATOWICE] Poszukuję towarzysza: szkolenie - Auditor wewnętrzny s...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Studia podyplomowe - Menedżer Systemów Bezpieczeństwa i Jakości Ż...

Ewa Hełpa 1 ponad 2 tyg temu » Ewa Hełpa

Szkolenie - AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWE...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

produkt niezgodny a produkt wadliwy

Katarzyna Kosińska 1 ponad 2 tyg temu » Katarzyna Kosińska

FOOD DEFENSE

Katarzyna Kosińska 1 ponad 2 tyg temu » Katarzyna Kosińska

Zaproszenie do współpracy

Joanna Olszak (Ziembicka) 2 ponad 2 tyg temu » Bogusława Habielska

Zaproszenie!

Kamil Grzymek 2 ponad 2 tyg temu » Bogusława Habielska

szukam szkoleń z dziedziny HACCP

Mateusz M. 13 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Haccp w pakowni jaj - prośba o pomoc w interpretacji

Konto usunięte 4 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

Szkolenia "AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY - B...

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

HACCP w przedszkolu z cateringiem

Konto usunięte 10 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

SZKOLENIE AUDYTORSKIE 2013

Konto usunięte 1 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

bezpłatne opracowanie i wdrożenie systemu HACCP

Bernadeta J. 1 ponad 2 tyg temu » Bernadeta J.

S

Anna Banach 1 ponad 2 tyg temu » Anna Banach

Prowadzenie szkoleń HACCP dla gastronomi

Paweł G. 2 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

specjaliści od wdrażania HACCP

Jan Mikołajski 6 ponad 2 tyg temu » Alicja Dowiedczyk

PROGMATE DOCs Quality - synergia ekspertów od norm i systemu elek...

Marcin P. 1 ponad 2 tyg temu » Marcin P.

Pełnomocnik i Auditor Wewnętrzny Systemu HACCP

Konto usunięte 5 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

osoby wizytujące zaklad

Magdalena Mikołajczyk 2 ponad 2 tyg temu » Michał Schulz

II Edycja Szkolenie otwarte Food Defense Warszawa dn. 23-24 pażd...

Anna M Avraham Makahleh 1 ponad 2 tyg temu » Anna M Avraham Makahleh

SZKOLENIE "AUDYTOR WEWNĘTRZNY BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI WG ISO 2200...

Konto usunięte 7 ponad 2 tyg temu » Konto usunięte

Wycofanie produktu z rynku

Paulina Maj 4 ponad 2 tyg temu » Paulina Maj

Komputerowa dokumentacja haccp

Paulina Maj 7 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

Jak wygląda dokumentacja GHP itd

Magda K. 2 ponad 2 tyg temu » Radosław Szczerski

Poszukuję profesjonalnego szkolenia z podstaw GMP/GHP i systemu ...

Kamila Birut 1 ponad 2 tyg temu » Kamila Birut
Wyślij zaproszenie do