Łukasz G.

Łukasz G. .:: JAKOŚĆ i
BEZPIECZEŃSTWO ::.

Temat: PLAN HACCP

Jakie są według was najczęszcze przyczyny nie wykonywalności planu HACCP.

konto usunięte

Temat: PLAN HACCP

"najczestsze". np zbyt duża ilość CCP, nadmiar i nieżyciowość procedur, źle lub niewyszkoleni pracownicy.

poza tym precyzuj bardziej swoje pytania.
Sylwia Joanna B.

Sylwia Joanna B. inspektor w
Deparatmencie
Zarzadzania
Programami Rozwoju
...

Temat: PLAN HACCP

Ja myślę, że może się pod tym pojęciem kryć: podstawa finansowa.
Nie każdy zakład rozumie system HACCP. Nie wie, że można dzięki wdrożeniu tego systemu uniknąć wielu zagrożeniom podczas produkcji żywności. Zakład widzi tylko związane z tym koszty.
Pozdrawiam
Michał Woźniak

Michał Woźniak Specjalsta ds
jakości w przemyśle
żywnościowym

Temat: PLAN HACCP

A może opracowanie Planu bez uwzględnienia faktycznych możliwości organizacji powoduje, że plan jest niewykonalny ...



Wyślij zaproszenie do