Łukasz
G.
.:: JAKOŚĆ i
BEZPIECZEŃSTWO ::.
konto usunięte
Temat: PLAN HACCP
"najczestsze". np zbyt duża ilość CCP, nadmiar i nieżyciowość procedur, źle lub niewyszkoleni pracownicy.poza tym precyzuj bardziej swoje pytania.
Sylwia Joanna
B.
inspektor w
Deparatmencie
Zarzadzania
Programami Rozwoju
...
Temat: PLAN HACCP
Ja myślę, że może się pod tym pojęciem kryć: podstawa finansowa.Nie każdy zakład rozumie system HACCP. Nie wie, że można dzięki wdrożeniu tego systemu uniknąć wielu zagrożeniom podczas produkcji żywności. Zakład widzi tylko związane z tym koszty.
Pozdrawiam
Michał
Woźniak
Specjalsta ds
jakości w przemyśle
żywnościowym
Temat: PLAN HACCP
A może opracowanie Planu bez uwzględnienia faktycznych możliwości organizacji powoduje, że plan jest niewykonalny ...Podobne tematy
-
System HACCP » Wpływ systemu HACCP na bezpieczeństwo żywności -
-
System HACCP » Poszukuję profesjonalnego szkolenia z podstaw GMP/GHP i... -
-
System HACCP » Szkolenie HACCP Online -
-
System HACCP » HACCP w budce z lodami -
-
System HACCP » Zapraszam na szkolenie pełnomocnik i auditor wewnętrznego... -
-
System HACCP » Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem... -
-
System HACCP » system HACCP w przedszkolach -
-
System HACCP » innowacyjna platforma do wdrażania HACCP -
-
System HACCP » HACCP w produkcji soków -
-
System HACCP » Komputerowa dokumentacja haccp -
Następna dyskusja: