Grażyna T.

Grażyna T. specjalista d/s
bhp,pasjonatka magii
roślin - zapraszam
d...

Temat: Inspekcja Sanitarna

Witam!
Jeśli mamy dyskutować o HACCP-ie - to co sądzicie;
1. o stanie oceny zagrożeń i samych zagrożeń w branży spożywczej.Czy są przestrzegane przez personel procedury
2. jak wygląda kontrola Inspektora sanepidu w palcówkach spożywczych.
3.Jak przebiegają szkolenia minimum sanitarnego,ilu właścicieli i pracodawców sie szkoli w tym kierunku
4.jaka jest świadomość ludzi w tej branży o higienie

pozdrawiam ciepło
Grazka
Sylwia Joanna B.

Sylwia Joanna B. inspektor w
Deparatmencie
Zarzadzania
Programami Rozwoju
...

Temat: Inspekcja Sanitarna

Witam
Świadomość ludzi jest taka jaką przedstawi im zakład. Procedury i instrukcje to nie wszystko. Personel powinien zasady GMP i GHP przestrzegać ze zrozumieniem.

konto usunięte

Temat: Inspekcja Sanitarna

System HACCP nakazuje permamentne szkolenie pracowników z zakresu Dobrych Praktyk i bezpieczeństwa żywności.

Ale jak wszyscy wiemy teoria jedno praktyka drugie.
pozdraiwamBeata Doroszkiewicz edytował(a) ten post dnia 19.08.08 o godzinie 13:50
Sylwia Joanna B.

Sylwia Joanna B. inspektor w
Deparatmencie
Zarzadzania
Programami Rozwoju
...

Temat: Inspekcja Sanitarna

...dlatego myslę, że to praktycy powinni tworzyć Normy, procedury i instrukje...

Następna dyskusja:

Państwowa Inspekcja Sanitarna




Wyślij zaproszenie do