konto usunięte
Mieczysław
Obiedziński
Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
WitamOgórki kiszone i kapusta?
Zakład produkcyjny który pakuje w opakowania jednorazowe, sprzedaje do sklepów, hurtowni?
Czy Rolnik kiszący i dostarczający beczki do sklepu lub innego zakładu celem dalszego przetworzenia?
Oraz zasięg działania region/województwo/Polska/Świat?
Różnica jest...znacząca :-)Mieczysław Obiedziński edytował(a) ten post dnia 30.10.09 o godzinie 09:59
Radosław
Szczerski
Inspektor Ochrony
Danych, Compliance
Officer, Audytor i
T...
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
Tak,projekt technologiczny wraz z całym systemem HACCP :)
tyle że w kwaszarni :) kiszenie zostawmy w domu :)
pozdrawiam
-----------------------------
Karolina Ojdowska:
czy pisał juz ktoś projekt haccp w kiszarni ogórków i kapusty kiszonej? proszę o kontakt
Agnieszka
K.
BIOCONTROL Sp. z
o.o./ Polska Rada
Pelletu
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
Karolina Ojdowska:
czy pisał juz ktoś projekt haccp w kiszarni ogórków i kapusty kiszonej? proszę o kontakt
Witam,
Ciężko będzie znaleźć gotową receptę na system HACCP do kiszonek. Do każdego systemu należy podejść indywidualnie, wiele czynników ma wpływ- od położenia zakładu do zawaansowania procesu technologicznego. Na początek polecam książkę P.Kołożyn -Krajewskiej.
Powodzenia
konto usunięte
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
Tyle specjalistów i nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi ehhh..., dziękuję bardzo, gotowy wniosek oddałam już w piątek
Radosław
Szczerski
Inspektor Ochrony
Danych, Compliance
Officer, Audytor i
T...
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
ogólnie gratuluję, że samodzielnie udało Ci się rozwiązać problem :)Twoje pytanie było krótkie i odpowiedzi "specjalistów" (dzięki :) również, nie prosiłaś o nic konkretnego tylko o kontakt więc nie rozumiem rozczarowania ??
pozdrawiam
Karolina Ojdowska:
Tyle specjalistów i nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi ehhh..., dziękuję bardzo, gotowy wniosek oddałam już w piątek
konto usunięte
Temat: haccp w przetwórstwie spożywczym
Radosław Szczerski:
ogólnie gratuluję, że samodzielnie udało Ci się rozwiązać problem :)
Twoje pytanie było krótkie i odpowiedzi "specjalistów" (dzięki :) również, nie prosiłaś o nic konkretnego tylko o kontakt więc nie rozumiem rozczarowania ??
Hm,,, chodzi mi o prywatne wiadomości, nie będę rzucać nazwiskami w sposób nieodpowiedzialny, bo nie o to tutaj chodzi. Nie chciałam urazić nikogo , tylko niech niektóre osoby zastanowią się troszkę nad tytułami jakie sobie nadają... :) pozdrawiam hacapowców z prawdziwego zdarzenia :)
Podobne tematy
-
System HACCP » HACCP w osiedlowym sklepie spożywczym -
-
System HACCP » Wpływ systemu HACCP na bezpieczeństwo żywności -
-
System HACCP » Komputerowa dokumentacja haccp -
-
System HACCP » Poszukuję szkolenia GMP/GHP, system HACCP woj.... -
-
System HACCP » specjaliści od wdrażania HACCP -
-
System HACCP » Trenerzy HACCP w Łodzi -
-
System HACCP » Kraków: Szkolenie Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania... -
-
System HACCP » Pełnomocnik ds. HACCP -
-
System HACCP » innowacyjna platforma do wdrażania HACCP -
-
System HACCP » HACCP w produkcji soków -
Następna dyskusja: