Temat: kurs sushi w Warszawie
Wszystko o sushi, sashimi i maki. Filetowanie surowej ryby, gotowanie krewetek, wodorosty, wyrabianie wasabi, sos sojowy oraz gotowanie ryżu w domowych warunkach.
Tradycyjne sposoby przyrządzania japońskiej klasyki oraz europejski fusion .
Nasze szkolenie to nie tylko wiedza oraz praktyka niezbędna do przygotowania sushi, ale również czas spędzony w miłej i wesołej atmosferze przy wspólnym japońskim posiłku z kieliszkiem japońskiego wina w ręce.
Najbliższe szkolenia:
13.01.2010- kurs dla początkujących
20.01.2010-kurs dla początkujących
27.01.2010- kurs dla początkujących
30.01.2010- kurs dla początkujących
Koszt kursu: 150 pln od osoby
Czas trwania: 3 do 4 godzin
Chcemy, aby nasz Sushi Master nauczył was robić sushi w miłej, ciepłej atmosferze zabawy i relaksu.
Jest to wspaniała forma spędzenia wolnego popołudnia jak również świetny pomysł na randkę z ukochanym lub ukochaną.
Nasze spotkania nie są komercyjnym pokazem umiejętności Sushi Mastera tylko czasem, który spędzamy na szkoleniu swoich umiejętności i pysznej uczcie.
Przypominam, że jeżeli sam zorganizujesz grupę od 8-14 osób, możemy stworzyć termin szkolenia specjalnie dla Was.
Zachęcamy do zakupienia kursu jako prezentu okolicznościowego.
Maja Markowska
500 195 901
http://szkoleniasushi.pl