Katarzyna S.

Katarzyna S. Specjalista ds
zamówień publicznych

Temat: Foto sushi :D

Smok

Super sprawa

PIĘKNE :-D
Anna R.

Anna R. Accountant
Specialist

Temat: Foto sushi :D

Smacznego :)

Obrazek



Obrazek
Anna R. edytował(a) ten post dnia 31.03.10 o godzinie 18:22
Rafał Rzepka

Rafał Rzepka Uniwersytet
Hokkaido, adiunkt

Temat: Foto sushi :D

Pierwsze zdjęcie nie wyglada na sushi, cóż to takiego?
Sławomir Drewniak

Sławomir Drewniak Sales/ Distribution/
Promotion Manager

Temat: Foto sushi :D

mix sashimi z sezamem?
Piotr K.

Piotr K. Certifikowany
Kierownik Projektów,
Biznes/System
Analityk

Temat: Foto sushi :D

Jakby tatar z lososia z dodatkiem kawioru...
Anna R.

Anna R. Accountant
Specialist

Temat: Foto sushi :D

Piotr Kiliańczyk:
Jakby tatar z lososia z dodatkiem kawioru...

Byłeś blisko...

Seriola...z dodatkiem kawioru :)
Pozdrawiam

Temat: Foto sushi :D


Obrazek
Sławomir Drewniak

Sławomir Drewniak Sales/ Distribution/
Promotion Manager

Temat: Foto sushi :D

Domowa manufaktura:)


Obrazek
Dariusz A.

Dariusz A. IT Project Manager

Temat: Foto sushi :D

Sławek Drewniak:
Domowa manufaktura:)

Sławku, gdzie kupujesz produkty, chodzi mi o rybę i tamago.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:04
Sławomir Drewniak

Sławomir Drewniak Sales/ Distribution/
Promotion Manager

Temat: Foto sushi :D

Tamago robię sam (jajka kupuje w tesco:).

Rybę na hali rybnej w Gdyni.
Dariusz A.

Dariusz A. IT Project Manager

Temat: Foto sushi :D

Sławek Drewniak:
Tamago robię sam (jajka kupuje w tesco:).

Rybę na hali rybnej w Gdyni.

Ja boję się ryby z takich miejsc, nie jest to raczej ryba klasy sushi, myślałem, że masz jakieś źródło w 3mieście.
Sławomir Drewniak

Sławomir Drewniak Sales/ Distribution/
Promotion Manager

Temat: Foto sushi :D

A jaki np. łosoś jest klasy sushi?

Na hali rybnej naprawdę można dostać świeżego ładnego, łososia, tuńczyka itp.

Pozdr
Dariusz A.

Dariusz A. IT Project Manager

Temat: Foto sushi :D

Sławek Drewniak:
A jaki np. łosoś jest klasy sushi?

Na hali rybnej naprawdę można dostać świeżego ładnego, łososia, tuńczyka itp.

Pozdr

świeżego na pewno, kupuję tam ryby do smażenia w każdym tygodniu. W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27

Temat: Foto sushi :D

Dariusz A.:
W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27

Wszyscy się boją. Dlatego wynaleziono wasabi, którego boją się pasożyty.
Sławomir Drewniak

Sławomir Drewniak Sales/ Distribution/
Promotion Manager

Temat: Foto sushi :D

Po to się też mrozi ryby.
Dariusz A.

Dariusz A. IT Project Manager

Temat: Foto sushi :D

Maciej L.:
Dariusz A.:
W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27

Wszyscy się boją. Dlatego wynaleziono wasabi, którego boją się pasożyty.

bardziej przekonuje mnie opowiednie źródło ryb i profresjonalna wymrażarka ;)

konto usunięte

Temat: Foto sushi :D

Dariusz A.:
(...) W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.

To badziewie mieszka na skórze ryb. Świeżą , źle przechowywaną (bo w skórze) rybę, trzeba ze skóry wykroić i zamrozić na 12-24 godziny. Takie wymrażanie zabija ponoć wszystko co "złe i obce" w rybie.

konto usunięte

Temat: Foto sushi :D

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych umiejętności! Normalnie szczęka opada, widząc niektóre prace:) Ja swoich zdjęć sushi nie zamieszczę, bo wstyd:)))))) Muszę jeszcze potrenować:)

konto usunięte

Temat: Foto sushi :D

No to dzisiaj ja robię pierwszy raz:) tylko mam takie pytanko...czy z płatami nori robi się coś przed? czy po prostu wyciągamy z opakowania i nakładamy ryż?

I prosze się nie śmiać:)



Wyślij zaproszenie do