Katarzyna
S.
Specjalista ds
zamówień publicznych
Piotr Szymański Dziennikarz
Anna
R.
Accountant
Specialist
Temat: Foto sushi :D
Smacznego :)Anna R. edytował(a) ten post dnia 31.03.10 o godzinie 18:22
Rafał
Rzepka
Uniwersytet
Hokkaido, adiunkt
Temat: Foto sushi :D
Pierwsze zdjęcie nie wyglada na sushi, cóż to takiego?
Sławomir
Drewniak
Sales/ Distribution/
Promotion Manager
Temat: Foto sushi :D
mix sashimi z sezamem?
Piotr
K.
Certifikowany
Kierownik Projektów,
Biznes/System
Analityk
Temat: Foto sushi :D
Jakby tatar z lososia z dodatkiem kawioru...
Anna
R.
Accountant
Specialist
Temat: Foto sushi :D
Piotr Kiliańczyk:
Jakby tatar z lososia z dodatkiem kawioru...
Byłeś blisko...
Seriola...z dodatkiem kawioru :)
Pozdrawiam
Piotr Szymański Dziennikarz
Sławomir
Drewniak
Sales/ Distribution/
Promotion Manager
Dariusz A. IT Project Manager
Temat: Foto sushi :D
Sławek Drewniak:
Domowa manufaktura:)
Sławku, gdzie kupujesz produkty, chodzi mi o rybę i tamago.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:04
Sławomir
Drewniak
Sales/ Distribution/
Promotion Manager
Temat: Foto sushi :D
Tamago robię sam (jajka kupuje w tesco:).Rybę na hali rybnej w Gdyni.
Dariusz A. IT Project Manager
Temat: Foto sushi :D
Sławek Drewniak:
Tamago robię sam (jajka kupuje w tesco:).
Rybę na hali rybnej w Gdyni.
Ja boję się ryby z takich miejsc, nie jest to raczej ryba klasy sushi, myślałem, że masz jakieś źródło w 3mieście.
Sławomir
Drewniak
Sales/ Distribution/
Promotion Manager
Temat: Foto sushi :D
A jaki np. łosoś jest klasy sushi?Na hali rybnej naprawdę można dostać świeżego ładnego, łososia, tuńczyka itp.
Pozdr
Dariusz A. IT Project Manager
Temat: Foto sushi :D
Sławek Drewniak:
A jaki np. łosoś jest klasy sushi?
Na hali rybnej naprawdę można dostać świeżego ładnego, łososia, tuńczyka itp.
Pozdr
świeżego na pewno, kupuję tam ryby do smażenia w każdym tygodniu. W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27
Maciej L. Bonexo
Temat: Foto sushi :D
Dariusz A.:
W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27
Wszyscy się boją. Dlatego wynaleziono wasabi, którego boją się pasożyty.
Sławomir
Drewniak
Sales/ Distribution/
Promotion Manager
Temat: Foto sushi :D
Po to się też mrozi ryby.Dariusz A. IT Project Manager
Temat: Foto sushi :D
Maciej L.:
Dariusz A.:
W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.Dariusz A. edytował(a) ten post dnia 10.04.10 o godzinie 16:27
Wszyscy się boją. Dlatego wynaleziono wasabi, którego boją się pasożyty.
bardziej przekonuje mnie opowiednie źródło ryb i profresjonalna wymrażarka ;)
konto usunięte
Temat: Foto sushi :D
Dariusz A.:
(...) W przypadku sushi jednak boję się pasożytów czy bakterii.
To badziewie mieszka na skórze ryb. Świeżą , źle przechowywaną (bo w skórze) rybę, trzeba ze skóry wykroić i zamrozić na 12-24 godziny. Takie wymrażanie zabija ponoć wszystko co "złe i obce" w rybie.
konto usunięte
Temat: Foto sushi :D
Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych umiejętności! Normalnie szczęka opada, widząc niektóre prace:) Ja swoich zdjęć sushi nie zamieszczę, bo wstyd:)))))) Muszę jeszcze potrenować:)konto usunięte
Temat: Foto sushi :D
No to dzisiaj ja robię pierwszy raz:) tylko mam takie pytanko...czy z płatami nori robi się coś przed? czy po prostu wyciągamy z opakowania i nakładamy ryż?I prosze się nie śmiać:)
Podobne tematy
-
sushi » Szukam kontaktu z doświadczonym Sushi-masterem... -
-
sushi » Kiedy czerwcowy event w Ten Sushi, może 27.06 ? -
-
sushi » Sushi nad morzem ... -
-
sushi » Impreza sushi -
-
sushi » Sushi restauracje zamiast Mc Donalds ! -
-
sushi » Zaproszenie do Planet Sushi we Wrocławiu!! -
-
sushi » Rozdajemy zaproszenie na romantyczną kolację z sushi -
-
sushi » Kursy Sushi ? -
-
sushi » kto pójdzie ze mną na sushi?:) -
-
sushi » Parapetówa z sushi... -
Następna dyskusja: