Joanna Ochniak

Joanna Ochniak właściciel, FPMS-
Doradztwo Unijne

Temat: Relacje z wydarzeń kulinarnych!

Witaj,
jesteś organizatorem lub uczestnikiem ciekawych wydarzeń o tematyce kulinarnej, zachęcam do zamieszczania zaproszeń i relacji na czołowym portalu branży gastronomicznej.
Pozdrawiam
Agnieszka Ochniak
a.ochniak@papaja.pl
Noemi Zielinska

Noemi Zielinska copywriter, visane

Temat: Relacje z wydarzeń kulinarnych!

Ciekawe wydarzenie z kategorii - slowfood po kaszubsku:)

Ekowarszaty z peklowania i wędzenia mięsa i ryb według starych receptur kaszubskich

Zajęcia praktyczne z:

1. peklowania i wędzenia mięsa i ryby
2. wykonywania przetworów z runa leśnego typu: borówka,
żurawina oraz miód i czosnek
2. zbierania grzybów (suszenie i marynowanie)

Warsztaty we wrześniu w Sudomiu-http://sudomie.pl
Zapraszamy



Wyślij zaproszenie do