konto usunięte

Temat: Ser Bundz

Witam, mam pytanie do wszystkich zatrudnionych, oraz właścicieli punktów, lokali gastronomicznych. Mogli byście powiedzieć mi jak zapatrujecie się na dostawy do waszych lokali Sera o nazwie Bundz ? Jest to regionalny ser z Podhala o konsystencji sera żółtego, barwie białego, jego cechą jest charakterystyczne "zgrzytanie" przy ugryzieniu. Wykonany jest od maja - września z mleka owczego, w miesiącach zimowych z krowiego. Wiem, że ALMA potrzebuje dostawców, więc jakiś deficyt jednak jest, a jak wygląda to dosłownie OD KUCHNI ? :) Sprawa idzie o to, że mam możliwość dostarczania około 30 - 50 kilogramów tego produktu do wojewódzkich miast Polski. Towar zawiera badania weterynaryjne, oraz jest pakowany hermetycznie. Jednakże przed ruszeniem z czymkolwiek chciałbym rozeznać rynek. Cena jednego kilograma tego wyrobu waha się w zależności od ilości odbiorów 17 - 25 zł