Marcin
Garsztka
Specjalista ds.
Funduszy UE - środki
na cele
inwestycyjne...
Temat: Restauracja/knajpa ... początki
Witam,Mam tyci problem :) Spełniam swoje marzenie i zabieram się za własną knajpę. Generalnie moim problemem jest przebrnięcie przez całą drogę urzędniczo-sanepidowo-pożarniczą ...
Ale po kolei:
Dysponuję lokalem ok 125 m2 do remontu - piwnica. Zakres prac już ustalony i wstępnie skosztorysowany. Ale ... i tu zaczynają się schody ...
- Czy jedna łazienka wystarczy, jeśli w lokalu będzie 50 miejsc ?
- Jakie rzeczy podstawowe muszę zakupić jeśli nastawiam się na dania z grilla węglowego? (z gazu rezygnuję ze względu na ograniczenia lokalowe - miejsce).
- Czy w jednej lodówce można trzymać jednocześnie mięso i warzywa?
Generalnie każda porada będzie mi na rękę :)
Z góry dziękuję za wszelkie nawet krytyczne uwagi :)