konto usunięte

Temat: Restauracja w Centrum Warszawy do wynajęcia 230 m2 czynsz...

Do sprzedania Spółka z o.o. prowadząca
restaurację w centrum Warszawy
Lokal wynajmowany od miasta – umowa na czas nieokreślony
Lokal 2 poziomowy
piwnice – powierzchnia ok. 100 m2
• pełna infrastruktura gastronomiczna w tym:
• komora chłodnicza
• komora mrożnicza
• pomieszczenie magazynu, biura,
• toaleta dla kobiet/ toaleta dla mężczyzn + natryski
• magazyn suchy
• pomieszczenie wstępnej obróbki warzyw
• w pełni wyposażona kuchnia (piec konwekcyjny, kuchnia gazowa)
• dodatkowo: pełne wyposażenie z kotłami, garami, talerzami i sztućcami
• winda – komunikacja z parterem
• płytki na ścianach na całej powierzchni piwnicy

parter 131 m2
• sala konsumpcyjna
• toaleta damska/ męska
• zmywalnia (zmywarka + regały na szkło)
• bar z wyposażeniem (ekspres 2 grupowy + kostkarka)
Lokal posiada ważne koncesje na alkohol, ma odbiór sanepidu, Sprzedaż w lokalu – system obsługi AMBER ,
LOKAL SPEŁNIA WYMAGANIA SANEPIDU JEŚLI CHODZI O DOWOLNY TYP PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ
CZYNSZ MIESIĘCZNY LOKALU TO OKOŁO 12 000 PLN; ODSTĘPNE 250 000 PLN DO NEGOCJACJI (+ZWROT KAUCJI W ZGN OK. 40 000 PLN)
DO SPRZEDANIA 100% UDZIAŁÓW SPÓŁKI, MOŻLIWŚĆ PRZEPROWADZENIA TRANSAKCJI W KAŻDYM MOMENCIE
UWAGA:
OFERTA BEZPOŚREDNIA OD WŁAŚCICIELA (WSPÓLNIKA SPÓŁKI)
NIE INTERESUJE NAS PŁACENIE PROWIZJI
INFORMACJE: 600 89 00 89 JAREK
Proszę o kontakt telefoniczny
Michał Bryś

Michał Bryś BIG DOGS PORDUCTION
Sp. z o.o. Prezes
Zarządu, Właściciel

Temat: Restauracja w Centrum Warszawy do wynajęcia 230 m2 czynsz...

Witam,

Mam kilka pytań:

1. Czy Spółka jest zadłużona?
2. Jak długo funkcjonowała restauracja?
3. Czy restauracja nadal funkcjonuje?
4. Jaki był typ kuchni i rodzaj klienta?
5. Jaka to lokalizacja ( dzielnica, usytuowanie, budownictwo, sąsiedztwo)?
6. Czy istnieje możliwość wystawienia ogródka?
7. Czy w budynku jest wspólnota mieszkańców?
8. Jak wygląda kwestia parkowania ?
9. Czy podane kwoty odstępnego i czynszu to netto czy brutto?

pozdrawiam

Michał Bryś 605335555

Następna dyskusja:

Lokal 130 m2 na klub/pub w ...




Wyślij zaproszenie do