konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

A kucharza jakiej kuchni poszukujesz ?? Włoska, Polska, Meksykańska , Sródziemnomorska ?? Ja osobiście jestem kucharzem w restauracji "WIKING" jest tam kuchnia śródziemnomorska moją specjalnością były potrtawy rybne (grilowanie i smażenie, przyprawianie, filetowanie, robienie kotletów rybnych tzn przyprawianie ich i smażenie, łosoś pieczony) ale miałem tez stycznośćz kuchnią Włoską (lasagne, spaghetti), do tego robiłem również antrykoty (pierś z kurczaka obtaczana w grzankach i smazona) oraz piersi z kurczaka na grill.
Z moim doświadczeniem oczekuje stawki min. 5 tys. wynagrodzenia zasadniczego.

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

Dominik Skiba:
A kucharza jakiej kuchni poszukujesz ?? Włoska, Polska, Meksykańska , Sródziemnomorska ?? Ja osobiście jestem kucharzem w restauracji "WIKING" jest tam kuchnia śródziemnomorska moją specjalnością były potrtawy rybne (grilowanie i smażenie, przyprawianie, filetowanie, robienie kotletów rybnych tzn przyprawianie ich i smażenie, łosoś pieczony) ale miałem tez stycznośćz kuchnią Włoską (lasagne, spaghetti), do tego robiłem również antrykoty (pierś z kurczaka obtaczana w grzankach i smazona) oraz piersi z kurczaka na grill.
Z moim doświadczeniem oczekuje stawki min. 5 tys. wynagrodzenia zasadniczego.
- cenić się - rzecz swięta, lecz wątpie że przy pańskim doświadczeniu z kotletami i rybkami pracodawca wypłaci żądaną sumę. jakkolwiek - życzę powodzenia !

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

Dominik Skiba:
A kucharza jakiej kuchni poszukujesz ?? Włoska, Polska, Meksykańska , Sródziemnomorska ?? Ja osobiście jestem kucharzem w restauracji "WIKING" jest tam kuchnia śródziemnomorska moją specjalnością były potrtawy rybne (grilowanie i smażenie, przyprawianie, filetowanie, robienie kotletów rybnych tzn przyprawianie ich i smażenie, łosoś pieczony) ale miałem tez stycznośćz kuchnią Włoską (lasagne, spaghetti), do tego robiłem również antrykoty (pierś z kurczaka obtaczana w grzankach i smazona) oraz piersi z kurczaka na grill.
Z moim doświadczeniem oczekuje stawki min. 5 tys. wynagrodzenia zasadniczego.
:)

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

artur P.:
Dominik Skiba:
A kucharza jakiej kuchni poszukujesz ?? Włoska, Polska, Meksykańska , Sródziemnomorska ?? Ja osobiście jestem kucharzem w restauracji "WIKING" jest tam kuchnia śródziemnomorska moją specjalnością były potrtawy rybne (grilowanie i smażenie, przyprawianie, filetowanie, robienie kotletów rybnych tzn przyprawianie ich i smażenie, łosoś pieczony) ale miałem tez stycznośćz kuchnią Włoską (lasagne, spaghetti), do tego robiłem również antrykoty (pierś z kurczaka obtaczana w grzankach i smazona) oraz piersi z kurczaka na grill.
Z moim doświadczeniem oczekuje stawki min. 5 tys. wynagrodzenia zasadniczego.
- cenić się - rzecz swięta, lecz wątpie że przy pańskim doświadczeniu z kotletami i rybkami pracodawca wypłaci żądaną sumę. jakkolwiek - życzę powodzenia !
ja również życzę powodzenia.
Sylwia Wyniczenko

Sylwia Wyniczenko Villa Elise Park
Pension

Temat: praca dla kucharza

dołączam się do reszty:)))
Jakub Hartman

Jakub Hartman Kuchnia Japonska od
A do Z

Temat: praca dla kucharza

Kryzys idzie :)
Krzysztof Kasprzak

Krzysztof Kasprzak Pomylone Gary
Doradztwo
Gastronomiczne

Temat: praca dla kucharza

nad morze w sam raz na sezon możesz jechać ;) tam tylko ryba i kotlet ;) i te 5 tysia spokojnie wysmażysz ;)
pozdrowienia

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

Czy oferta wciąż aktualna?

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

Doświadczenie zawodowe:

09.2008-12.2008 Kucharz
“ACES”, Harpenden, Wlk. Brytania

07.2008-08.2008 Kucharz
“Oliver’s restaurant”, Guernsey, Wyspy Normandzkie

06.2007-07.2008 Kucharz
“Pod smocza jama”, Krakow, Polska

01.2007-06.2007 Kucharz
“Cyrano de Bergerac”, Krakow, Polska

09.2004 -12.2006 Szef kuchni
“The Bull Pen –Restaurant”, Radlett , Wlk. Brytania

08.2006 -12.2006 Zastepca szefa kuchni
“Cat and Fiddle - gastro pub”, Radlett , Wlk. Brytania

06.2005-12.2005 Kucharz grillowy
“Divan Restaurant”, Borehamwood , Wlk. Brytania

04.2004 -08.2004 Drugi kucharz
“Spizzico restaurant”, Radlett, Wlk. Brytania

02.2004 -04.2004 Młodszy kucharz
“Spizzico restaurant”, Radlett, Wlk. Brytania

01.2004-02.2004 Młodszy kucharz
“St Pierre’s Restaurant”, Londyn, Wlk. Brytania

Temat: praca dla kucharza

5 tysi hehehehehehee powodzenia...
Łukasz Muszyński

Łukasz Muszyński szef kuchni, zajazd
dukat , SZUKAM PRACY

Temat: praca dla kucharza

HEHE 5 TYSIECY I TO PEWNIE TYGODNIOWO HEHEHE .
Bartosz Konieczny

Bartosz Konieczny właściciel,
Restauracja SANDRA
Konieczna D.
Konieczny B.

Temat: praca dla kucharza

Oj tam...nie torpedujcie zapędów zarobkowych kolegi...z pewnością kiedyś mu się to uda...może nawet w euro... ;)
Jakub Hartman

Jakub Hartman Kuchnia Japonska od
A do Z

Temat: praca dla kucharza

łukasz muszyński:
HEHE 5 TYSIECY I TO PEWNIE TYGODNIOWO HEHEHE .

Dobry szef kuchni to nawet w euro wyciągnie :]

konto usunięte

Temat: praca dla kucharza

A może ktoś aktualnie poszukuje pracownika kuchni w Warszawie ?
Grzegorz S.

Grzegorz S. Szef Kuchni

Temat: praca dla kucharza

Dominik Skiba:
A kucharza jakiej kuchni poszukujesz ?? Włoska, Polska, Meksykańska , Sródziemnomorska ?? Ja osobiście jestem kucharzem w restauracji "WIKING" jest tam kuchnia śródziemnomorska moją specjalnością były potrtawy rybne (grilowanie i smażenie, przyprawianie, filetowanie, robienie kotletów rybnych tzn przyprawianie ich i smażenie, łosoś pieczony) ale miałem tez stycznośćz kuchnią Włoską (lasagne, spaghetti), do tego robiłem również antrykoty (pierś z kurczaka obtaczana w grzankach i smazona) oraz piersi z kurczaka na grill.
Z moim doświadczeniem oczekuje stawki min. 5 tys. wynagrodzenia zasadniczego.


to Kolego pojechałeś po całości.... z pełnym szacunkiem dla Twojej osoby, ale to co napisałeś o swoim doświadczeniu, to dla mnie jest podstawa rozmowy z kucharzem o jego umiejętnościach. Uwierzysz albo nie, ale lasagne, spagetti, filet z kurczaka w grzankach ..... już nie powalają z nóg ( może w domowych kuchniach). Filetować ryby powinien opanować uczeń 3 klasy ZSG( .. i to ten oporny). Potrafisz zrobić filet ze świeżej soli?? Kucharz cały czas musi się uczyć, a jeśli chcesz być dobry to nie powielaj zwykłego rzemieślnictwa. Stworzyłeś jakieś własne danie, coś innego niż w książkach?? Pokusiłeś się zaskoczyć, swojego Szefa pomysłowością w dekorowaniu, poszukiwaniu smaków?? Proszę, dokonaj autoanalizy swoich umiejętności oraz perspektyw zarobku, bo póki co, to jakaś utopia........... Pamiętaj, że w tym zawodzie liczy się pasja, przekraczanie nowych smaków itp a nie zwykłe powielanie klasyki, a tym bardziej za takie pieniądze. ( realna stawka, ale póki co nie teraz)Według Twojego Cv, to nie popracowałeś zbyt długo na żadnej kuchni, dwa miesiące itp. Tzw "skoczek" Życzę Ci dużo powodzenia, wiatru w plecy, a przed wszystkim dużo pokory, cierpliwości i dobrego nauczyciela........
p.s pewnie moja wypowiedź za chwilę spotka się z wieloma krytycznymi ocenami,( bo za ostro, bo nie każdy ma tyle szczęścia w życiu, a tu nie chodzi tylko o szczęście ... tylko o podejście do zawodu, który musi być pasją, bo to się zatraca..itp) ale osobiście uważam, że czasami trzeba "brutalnie" sprowadzać na ziemię. Zawsze warto marzyć, planować, ale.......... mierzmy siły na zamiary i umiejętności .............Grzegorz Sobczyński edytował(a) ten post dnia 04.09.09 o godzinie 01:22

Następna dyskusja:

Dobra praca dla dobrego uta...




Wyślij zaproszenie do