Katarzyna
Gościańska
Specjalista ds.
Marketingu,
easyFairs Polska Sp.
z o.o.
Temat: Nowości na targach FOOD-to-GO
Po raz pierwszy na targach FOOD-to-GO ustanowimy REKORD W PIECZENIU KEBABA. Nasz partner firma Gold Kebab nie tylko zaprezentuje sztukę przygotowania wyśmienitego kebaba, ale również przeznaczając bagatela 300 kg mięsa, przeprowadzi degustację.Nie zapomnieliśmy o osobach stroniących od typowych dań typu „Take away”.
Tych z Państwa, którzy mają ochotę posmakować tradycyjnych, pomorskich smaków zapraszamy na stoiska przedstawicieli Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb, Stowarzyszenia Lider Wałecki lub Stowarzyszenia Kobiet Zgorzałego. Z całą pewnością prezentowane regionalne potrawy to nie tylko dobry sposób na zainteresowanie potencjalnych klientów Państwa obiektów gastronomicznych, ale również idealny sposób na urozmaicenie karty dań.
O tym nie usłyszycie na innych targach!
Jako pierwsi w Polsce poruszymy na targach problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób z nietolerancją glutenu. Wszystko to dzięki współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Sztuka w kawałkach owoców i warzyw.
Z nieukrywaną przyjemnością informujemy, iż gościem specjalnym nadchodzącej edycji targów FOOD-to-GO będzie Dariusz Ślusarczyk, współorganizator Mistrzostw Polski w carvingu. Za pomocą kilku zręcznych ruchów nasz gość potrafi wyczarować imponujące rzeźby w owocach i warzywach. Podpowie również jak w szybki sposób przyozdobić serwowane przez Państwa dania. Tego nie można przegapić!
Szczegóły na http://easyfairs.com/plKatarzyna Gościańska edytował(a) ten post dnia 07.01.13 o godzinie 20:49