Krzysztof Balcerzak człowiek wolny
Temat: Dobra praca dla dobrego utalentowanego kucharza
Poszukuję zdolnego, otwartego i oczywiście przynajmniej trochę doświadczonego, tu się nie śmiać proszę, "szefa gastronomii". W wa-wie w przeciągu kilku najbliższych tygodni będą otwierane trzy, mam nadzieję, klimatyczne niezbyt duże wine bary w prestiżowych lokalizacjach. A ponieważ wina, też mam nadzieję, przyzwoite, dobre i bardzo dobre, to ważne jest, aby kuchnia w lokalach była przynajmniej na takim samym poziomie. A po drugie ponieważ, każdy lokal ma mieć własny charakter kulinarny, bo wina ze względów biznesowych będą takie same, to muszę znaleźć rzeczonego Szefa gastronomii, który pomoże mi to "załatwić". Wspomnę tylko, że przydało by się, aby człowiek, którego zatrudnię, był jednak kucharzem, a dodatkowo wykazywał się talentami szkoleniowymi.Może być człowiek-firma.
Na razie trzy w wa-wie, ale to tylko program pilotażowy, więc robota poważna.
na priv proszę.
Dziękuję