Maciej Chołdrych

Maciej Chołdrych właściciel,
Piwoznawcy

Temat: Kurs profesjonalnej degustacji

Witam wszystkich wyznawców kultu piwa!

Informuję, że zostało 5 wolnych miejsc na kurs profesjonalnej degustacji piwa, organizowany w Poznaniu 14 marca 2009 w Hotelu Park.

W programie między innymi: techniki degustacji, profesjonalna ocena 8 gatunków piwa, sztuka kulinarnych połączeń oraz oczywiście certyfikaty.

Koszt 6 godzinnego kursu = 160PLN

Szczegóły na http://piwoznawcy.pl (kursy degustacyjne)

Pozdrawiam

Maciej Chołdrych - PIWOZNAWCY
piwoznawcy@piwoznawcy.pl
tel.601547633
Maciek Ziomek

Maciek Ziomek technik bilokacji,
profesjonalny
wiercipięta, muzyk
wokal...

Temat: Kurs profesjonalnej degustacji

Maciej Chołdrych:
Witam wszystkich wyznawców kultu piwa!

Informuję, że zostało 5 wolnych miejsc na kurs profesjonalnej degustacji piwa, organizowany w Poznaniu 14 marca 2009 w Hotelu Park.

W programie między innymi: techniki degustacji, profesjonalna ocena 8 gatunków piwa, sztuka kulinarnych połączeń oraz oczywiście certyfikaty.

Koszt 6 godzinnego kursu = 160PLN

Szczegóły na http://piwoznawcy.pl (kursy degustacyjne)

Pozdrawiam

Maciej Chołdrych - PIWOZNAWCY
piwoznawcy@piwoznawcy.pl
tel.601547633

A jakie gatunki piw będą podane do porównania i edukacji?
Do czego uprawniać może dany certyfikat?
Maciej Chołdrych

Maciej Chołdrych właściciel,
Piwoznawcy

Temat: Kurs profesjonalnej degustacji

Gatunki to:

Pilzner (Czechy)
Stout (Irlandia)
Ale (Anglia)
Weissbier (Niemcy)
Bock (Niemcy)
Witbier (Belgia)
Lambic (Belgia)
Trappist (Belgia)

Oprócz tego kilkanaście wzorców zapachowych do szkolenia ze sztuki degustacji i kilka niespodzianek kulinarno - sensorycznych.

Certyfikat jest przede wszystkim dokumentem ukończenia kursu. W przypadku starania się o pracę w browarze, pubie, restauracji może pomóc. Na pewno pomaga zabłyśnąć w "piwnym" towarzystwie :-)

Następna dyskusja:

Kurs Profesjonalnej Degusta...




Wyślij zaproszenie do