Emil
M.
Regionalny
Koordynator
Sprzedaży w
Pośrednictwie
Finansow...
Temat: DEKORACJA
Dla każdej potrawy ważne jest nie tylko smak ale i sposób jej podania. Należy zwrócić uwagę na to jak się odbiera podaną na stół potrawę, w pierwszej kolejności ją widzisz, następnie czujesz jej zapach a dopiero na końcu smakujesz. Pobudzanie trzech zmysłów człowieka: wzroku, zapachu i smaku to klucz do efektownej prezentacji potraw nie tylko w restauracjach ale i w naszych domach. Odpowiednia dekoracja działa na partnera jak afrodyzjak. Nie mam na myśli tylko dekoracji potraw, rzeczy ale również siebie:)Wyobraźmy sobie - przychodzisz do domu zmęczony po pracy, szef Cię zdenerwował, ciężki klient co kolwiek. Masz podły dzień ale ku twojemu zdziwieniu w kuchni w samym fartuszku biega sobie partnerka lub partner z 4 lietarami na wierzchu i coś dobrego przygotowuje aż chce Ci sie znów żyć i przynosi Ci do stołu coś pięknego bo przecież podanie potrawy też się liczy:)