Katarzyna
Gościańska
Specjalista ds.
Marketingu,
easyFairs Polska Sp.
z o.o.
Temat: Pokazy i prezentacje w ramach IV Targów FOOD-to-GO
Zapraszam do odwiedzenia IV Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 5-6 lutego 2014r., hala Amber Expo w Gdańsku.W programie:
5.02.2014, środa
11.00-11.30
Wędliny Bezglutenowe - Kiełbasa śląska extra - uznana przez konsumentów za najlepszy produkt targów GLUTEN FREE EXPO 2013.
Małgorzata Tober, Grupa Handlowa Staropolskie Wędliny Sp. z o.o.
11.30-12.00
Bezglutenowo w restauracji.
Katarzyna Nowak, Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
12.00-13.00
Pokazy kuchni bezglutenowej.
Jola Słoma i Mirek Trymbulak, Atelier Smaku
13.00-14.00
Skuteczna kampania reklamowa restauracji w kryzysie, czyli jak zdobyć klienta i nie zbankrutować?
Anna Dębska, GdzieZjesc.info
14.00-14.30 Właściwości zdrowotne przypraw i ziół.
Sabina Śliwa i Jarosław Ślęzak, Kulinaria S.A.
6.02.2014, czwartek
11.00-11.30
Naturalne jednorazowe naczynia z otrąb pszennych.
Dawid Wróblewski, Aston Investment - Biotrem
11.30-12.00
Alternatywne sposoby zaparzania kawy.
Kamil Kwietniewski, Arte Cafe
12.00-13.00
Sztuka przyrządzania i dekoracji deserów.
Małgorzata Weber, Mistrzyni Karmelarska Artystycznego, PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
13.00-14.00
Produkcja lodów.
Vegagastro
Więcej o wydarzeniu można znaleźć na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014