Magdalena
Sieklucka
Student, Szkoła
Główna Gospodarstwa
Wiejskiego w
Warszawie
Temat: PROFESJONALNY KUCHARZ KLUCZEM DO SUKCESU ZAWODOWEGO
Sukces kucharzy i szefów kuchni zrealizowany dzięki UPEMI i środkom z UEPod koniec czerwca i lipca br. dobiegły końca kolejne szkolenia dla kucharzy i szefów kuchni realizowane ze środków UE oraz EFS pt. ,, Profesjonalny kucharz kluczem do sukcesu zawodowego” .
Poprzez cykl 9 dniowych szkoleń opiewających w bogatą tematykę kuchni bankietowej, cateringowej, dań kuchni polskiej oraz nowoczesnych aranżacji potraw uczestnicy przygotowywali potrawy z ryb i owoców morza, tradycyjne dania kuchni polskiej oraz nowoczesne aranżacje serwowanych dań.
Ostatnie dni szkolenia poprzez przygotowywanie doskonałych i delikatnych słodkości takich jak: koszyki z ciasta cygaretkowego z placuszkami z karmelizowanych jabłek z miętową bitą śmietaną, cynamonowych chłodników z miętą podanych z lodami waniliowymi oraz płatkami czekolady oraz naleśnikami z owocami flambirowanymi likierem i bitą śmietaną.
Po zakończeniu egzaminu zostały uroczyście wręczone PRESTIŻOWE CERTYFIKATY UNIJNE.
Obecnie trwa nabór na kolejne edycje szkoleń na które SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
http://upemi.pl
22 696 52 70
608 507 455