Ewa
Bałdyś-Jakuć
Szef kuchni
restauracji Hotelu
Silver***
Włodzimierz Sznajder Kucharz
Temat: Od kuchni
Odpowiedź na to pytanie jest prosta... Od zyczen, pytan i tp są zadzwyczaj managerowie eventualnie kielnerzy:)Tomasz Jakusz fotograf żywności
Temat: Od kuchni
Osobiście uważam, że to bardzo fajnie kiedy kucharz przestaje być anonimowym wykwalifikowanym rzemieślnikiem, stając się artystą, wychodząc do ludzi, prezentuje swoją osobę i danie, więc przygotowuje tak swoje dania, aby się za nie nie powstydzić, ale zareklamować.Moim zdaniem wyjście szefa na salę, to dobry zwyczaj i tu w Anglii bardzooooo często tak się dzieje. Sam to robię.
Podobne tematy
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Od kuchni -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » praca dla Szefa Kuchni w Irlandii -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Może ktoś poszukuje pracy na stanowisku SZEFA KUCHNI? -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Kucharz kuchni greckiej-szukam pracy -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Dom weselny - wyposażenie kuchni?? -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Profesjonalne szkolenie dla szefów kuchni i kucharzy -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » Pilnie poszukiwany szef kuchni -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » szef kuchni do klubo-kawiarni na Mokotowie poszukiwany -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » SZEF KUCHNI - z doświadczeniem. -
-
Gastronomia Kuchareczki,... » "Poradnik Szefa Kuchni" - Co polecacie ? -
Następna dyskusja: