Ewa Bałdyś-Jakuć

Ewa Bałdyś-Jakuć Szef kuchni
restauracji Hotelu
Silver***

Temat: Od kuchni

Czy kucharz powinien wyjść do gościa i życzyć mu smacznego, skoro własnoręcznie przygotowywał potrawe?

Temat: Od kuchni

Odpowiedź na to pytanie jest prosta... Od zyczen, pytan i tp są zadzwyczaj managerowie eventualnie kielnerzy:)
Tomasz Jakusz

Tomasz Jakusz fotograf żywności

Temat: Od kuchni

Osobiście uważam, że to bardzo fajnie kiedy kucharz przestaje być anonimowym wykwalifikowanym rzemieślnikiem, stając się artystą, wychodząc do ludzi, prezentuje swoją osobę i danie, więc przygotowuje tak swoje dania, aby się za nie nie powstydzić, ale zareklamować.

Moim zdaniem wyjście szefa na salę, to dobry zwyczaj i tu w Anglii bardzooooo często tak się dzieje. Sam to robię.

Następna dyskusja:

Od kuchni




Wyślij zaproszenie do