Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Natchniony dyskusją na jednym z forów na temat smażenia na oliwie extra virgin postanowiłem założyć tą grupę. Na GL znalazłem już wiele osób, która bez oliwy z oliwek życia nie widzą i mają rozliczne doświadczenia w jej stosowaniu. Uważam, że Polsce - kraju, gdzie dominuje tradycja oleju rzepakowego, za przeproszeniem "z pierwszego tłoczenia" popularyzacja wiedzy na temat właściwego stosowania oliwy jest nie tylko przydatna ale jest wręcz świętym obowiązkiem wszystkich już świadomych.
Jeśli jednak z opisu grupy coś mi uciekło, co Wy - członkowie grupy uznacie za właściwe do omówienia to zachęcam do inicjatywy w tej sprawie.
Od razu zastrzegam, że nie jest moim celem nawet próba podebrania ludzi Padre Kołodziejowi z grupy Uszczęśliwianie przez gotowanie, co niniejszym potwierdzam oddając hołd naszemu mistrzowi ;)
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Padrone jest JEDYNY:) i zdadzać niniejszym dołaczeniem do Grupy nie będę;))
Z przyjemnością dorzucę w chwili wolnej wypowiedzi kilka, zwłaszcza gdy znajdzie się Ktoś, kto uzna smażenie na extra v. cudem smaku;)

Pozdrawiam
Iwona K.

Iwona K. Zarządzanie ofertą
produktową

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Ja takowej używam :)
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Iwona K.:
Ja takowej używam :)
Wiemy;) Mam tylko nadzieję,że robisz to w 3 sekundy by tylko smaczek zapodać...bo smażenie na niej dłuższą chwilę powoduje smak przeze mnie nie do przyjęcia a przez Ciebie akceptowalny;)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Iwona używa nie tylko do smażenia ;)

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Przemysław Lisek:
Natchniony dyskusją na jednym z forów na temat smażenia na oliwie extra virgin postanowiłem założyć tą grupę. Na GL znalazłem już wiele osób, która bez oliwy z oliwek życia nie widzą i mają rozliczne doświadczenia w jej stosowaniu. Uważam, że Polsce - kraju, gdzie dominuje tradycja oleju rzepakowego, za przeproszeniem "z pierwszego tłoczenia" popularyzacja wiedzy na temat właściwego stosowania oliwy jest nie tylko przydatna ale jest wręcz świętym obowiązkiem wszystkich już świadomych.
Jeśli jednak z opisu grupy coś mi uciekło, co Wy - członkowie grupy uznacie za właściwe do omówienia to zachęcam do inicjatywy w tej sprawie.
Od razu zastrzegam, że nie jest moim celem nawet próba podebrania ludzi Padre Kołodziejowi z grupy Uszczęśliwianie przez gotowanie, co niniejszym potwierdzam oddając hołd naszemu mistrzowi ;)
obserwuje Cie koluniu , zebys nie myslał ;)
Iwona K.

Iwona K. Zarządzanie ofertą
produktową

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Przemysław Lisek:
Iwona używa nie tylko do smażenia ;)
przede wszystkim nie do smażenie :)

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Danuta Ewa K.:
Padrone jest JEDYNY:)
madrego po szkole to i dobrze posłuchac :)
Iwona K.

Iwona K. Zarządzanie ofertą
produktową

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

na moje peany to sobie musisz jeszcze zasłużyć ;)
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Przemysław Lisek:
Iwona używa nie tylko do smażenia ;)
uf...mam nadzieję;))
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
obserwuje Cie koluniu , zebys nie myslał ;)
Ty chłopie lepiej zostaw tą oliwę i się skoncentruj na pilnowaniu poziomu oleju w silniku D4-D ;)

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

bedziecie sie smiali, ale ostatnio oliwe uzywałem do gorącej kąpieli :)
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
Danuta Ewa K.:
Padrone jest JEDYNY:)
madrego po szkole to i dobrze posłuchac :)
Zaraz tam po szkole;)
Ja skromna jestem...
:* a masz..;)

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Przemysław Lisek:
Tomasz Kołodziej:
obserwuje Cie koluniu , zebys nie myslał ;)
Ty chłopie lepiej zostaw tą oliwę i się skoncentruj na pilnowaniu poziomu oleju w silniku D4-D ;)
wlasnie drukuje instrukcje bo nie wiem jak wycieraczki ustawić :)
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
bedziecie sie smiali, ale ostatnio oliwe uzywałem do gorącej kąpieli :)
Jako składnik maseczki
Jako doskanałą maskę dla dłoni...itp...itd;)

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Topola proponuje zaprosić do grupy :)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
wlasnie drukuje instrukcje bo nie wiem jak wycieraczki ustawić :)
Ja do dzisiaj nie wiem. Ustawiłem na "Mist" i zaakceptowałem, jak działają;)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
Topola proponuje zaprosić do grupy :)
Już dostał
Danuta K.

Danuta K. Pure Coffee & Water

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Tomasz Kołodziej:
Topola proponuje zaprosić do grupy :)
Pojawi się i znów tłoczyć będzie swoje cudo;)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Po jaką cholerę tu się zebraliśmy?

Danuta Ewa K.:
Tomasz Kołodziej:
Topola proponuje zaprosić do grupy :)
Pojawi się i znów tłoczyć będzie swoje cudo;)
A myślisz, że u mnie skąd takie zainteresowanie oliwą? Dopóki nie poznałem łobuza to szukałem takiej oliwy, która nie jest ostra i najlepiej, jakby nie pachniała oliwą ;)

Następna dyskusja:

Jaką farbę wybrać?




Wyślij zaproszenie do