Jan Mozyrko

Jan Mozyrko Właściciel, Seus

Temat: Wędzenie

Witam, czy jest w tej grupie jakiś fan wędzenia?
Michał Koppa

Michał Koppa szef, Foodlovers.pl

Temat: Wędzenie

witaj, owszem:)
Jan Mozyrko

Jan Mozyrko Właściciel, Seus

Temat: Wędzenie

Czyli nie jestem sam :)

A w czym wędzisz?
To moja zadymiarka


Obrazek
Jan Mozyrko edytował(a) ten post dnia 26.06.12 o godzinie 14:29

konto usunięte

Temat: Wędzenie

Podbije temat, bosam się za to zabieram:)
Mirella M.

Mirella M. Marketing Team
Leader

Temat: Wędzenie

Ostatnio również stałam się fanem wędzenia. W tym celu zakupiłam wędzarnię ogrodową na stronie sklepu Twojewedliny.pl
Jest świetna, prosta w obsłudze i zajmuje niewiele miejsca, sama używam ją na balkonie, sąsiedzi jeszcze nie skarżyli się na dobiegające zapachy ;)

konto usunięte

Temat: Wędzenie

Ja mogę porozmawiać na temat tradycyjnego wędzenia.

konto usunięte

Temat: Wędzenie

Witam
Chętnie porozmawiam o wędzeniu.

Jak często wędzicie?

konto usunięte

Temat: Wędzenie

Raz na 2-3 tygodnie

konto usunięte

Temat: Wędzenie

O!
Ja smole zgodnie ze zużyciem rodzinki, ale wychodzi mi raz w tygodniu.
Chyba powinienem większe porcje wędzić :)

A jak duże porcje i ile na raz?

Ja wędzę dwa kawałki po około 1 kg boczku (jeden chudy i jeden tłusty), szyneczke około 1,2 kg, poporcjowane dwa kurczaki, schabik, karkówkę i twaróg 1 kg.

Nie jest to wędzenie czysto książkowe, bo wrzucam wszystko razem, a czas wyjęcia zależy od organoleptycznych właściwości :)

konto usunięte

Temat: Wędzenie

Ja wędzę dość duże porcje 30 kg to takie minimum.

Ale nie kupujemy żadnych wieprzowych wędlinek na zewnątrz..

Serek próbowałem wędzić mozzarelle i kozi całkiem smaczne to wychodzi
Michał Koppa

Michał Koppa szef, Foodlovers.pl

Temat: Wędzenie

ja wędzę w ceramicznym piecu MONOLITH, stabilnie trzyma nawet temperatury 60-70°C i ma podajnik do wiórów bez otwierania pokrywy


Obrazek


http://monolithgrill.pl
Michał Koppa

Michał Koppa szef, Foodlovers.pl

Temat: Wędzenie

Panie i Panowie, od lutego mamy w ofercie nowe grillo-wędzarki (smoker / lokomotywa), jesli ktoś chetny to w marcu możemy Wam zaproponować rabat 10% na hasło 'GL':)

Solidne - stall 5 i 6mm, czarne, mobilne, do palenia brykietami lub zwykłym drewnem!

[/img]
Obrazek
[/img]

więcej na [/url]http://smokyfun.pl[/url]
Tomek Ponicki

Tomek Ponicki Doradca Analityk
Klienta, IBM BTO
Business Consulting
Ser...

Temat: Wędzenie

Wędzenie to mój ulubiony sposób przyrządzania mięs. Dla mnie wygodniejsze jednak jest kupienie [url= http://zfm-online.com/oferta/komory-wedzarnicze-tradyc...]komory wędzarniczej[/url]. Moim zdaniem jest szybciej, sprawniej i mogę tego zrobić więcej:)

Podobne tematy


Następna dyskusja:

Wędzenie na woku




Wyślij zaproszenie do