Jan Mozyrko Właściciel, Seus
Michał Koppa szef, Foodlovers.pl
Temat: Wędzenie
witaj, owszem:)Jan Mozyrko Właściciel, Seus
Temat: Wędzenie
Czyli nie jestem sam :)A w czym wędzisz?
To moja zadymiarka
Jan Mozyrko edytował(a) ten post dnia 26.06.12 o godzinie 14:29
konto usunięte
Temat: Wędzenie
Podbije temat, bosam się za to zabieram:)
Mirella
M.
Marketing Team
Leader
Temat: Wędzenie
Ostatnio również stałam się fanem wędzenia. W tym celu zakupiłam wędzarnię ogrodową na stronie sklepu Twojewedliny.plJest świetna, prosta w obsłudze i zajmuje niewiele miejsca, sama używam ją na balkonie, sąsiedzi jeszcze nie skarżyli się na dobiegające zapachy ;)
konto usunięte
Temat: Wędzenie
Ja mogę porozmawiać na temat tradycyjnego wędzenia.konto usunięte
konto usunięte
Temat: Wędzenie
Raz na 2-3 tygodniekonto usunięte
Temat: Wędzenie
O!Ja smole zgodnie ze zużyciem rodzinki, ale wychodzi mi raz w tygodniu.
Chyba powinienem większe porcje wędzić :)
A jak duże porcje i ile na raz?
Ja wędzę dwa kawałki po około 1 kg boczku (jeden chudy i jeden tłusty), szyneczke około 1,2 kg, poporcjowane dwa kurczaki, schabik, karkówkę i twaróg 1 kg.
Nie jest to wędzenie czysto książkowe, bo wrzucam wszystko razem, a czas wyjęcia zależy od organoleptycznych właściwości :)
konto usunięte
Temat: Wędzenie
Ja wędzę dość duże porcje 30 kg to takie minimum.Ale nie kupujemy żadnych wieprzowych wędlinek na zewnątrz..
Serek próbowałem wędzić mozzarelle i kozi całkiem smaczne to wychodzi
Michał Koppa szef, Foodlovers.pl
Temat: Wędzenie
ja wędzę w ceramicznym piecu MONOLITH, stabilnie trzyma nawet temperatury 60-70°C i ma podajnik do wiórów bez otwierania pokrywyhttp://monolithgrill.pl
Michał Koppa szef, Foodlovers.pl
Temat: Wędzenie
Panie i Panowie, od lutego mamy w ofercie nowe grillo-wędzarki (smoker / lokomotywa), jesli ktoś chetny to w marcu możemy Wam zaproponować rabat 10% na hasło 'GL':)Solidne - stall 5 i 6mm, czarne, mobilne, do palenia brykietami lub zwykłym drewnem!
[/img]
[/img]
więcej na [/url]http://smokyfun.pl[/url]
Tomek
Ponicki
Doradca Analityk
Klienta, IBM BTO
Business Consulting
Ser...
Temat: Wędzenie
Wędzenie to mój ulubiony sposób przyrządzania mięs. Dla mnie wygodniejsze jednak jest kupienie [url= http://zfm-online.com/oferta/komory-wedzarnicze-tradyc...]komory wędzarniczej[/url]. Moim zdaniem jest szybciej, sprawniej i mogę tego zrobić więcej:)Następna dyskusja: