Sebastian Kopiec

Sebastian Kopiec IT, HoReCa,
Marketing, PR,
SEM&SEO

Temat: [małopolska] Szkolenie dla kucharzy z małopolski „Trening...

Szkolenie dla kucharzy z małopolski „Trening Smaków” organizowane przez firmę EVACO z Krakowa.

Nasze szkolenie ma pomóc:
• Zapoznać się z nowymi trendami sztuki kulinarnej na stołach.
• Zapoznać się z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym oraz jego możliwościami.
• Poznać praktyczne wskazówki dotyczące receptur potraw, ich kalkulacji oraz zestawienia kosztów.
• Zwiększyć konkurencyjność obiektu dzięki profesjonalnie wyszkolonemu zespołowi pracowników.

Program szkoleń składa się z 72 godzinnych warsztatów dotyczących 9 kuchni tematycznych:
• francuska,
• nowoczesna kuchnia polska z elementami dziczyzny,
• kuchnia bankietowo-cateringowa,
• włoska,
• meksykańska oraz południowo-amerykańska,
• węgierska,
• azjatycka,
• molekularna,
• souse vide

Każdy warsztat trwa 8h i będzie podzielony na następujące bloki:
• wprowadzenie teoretyczne – trendy na świecie w danej kuchni,
• przepisy i zasady danej kuchni,
• pokaz mistrza–główne potrawy,
• ćwiczenia w grupach,
• sposoby podania,
• degustacja i uwagi.

Do kogo skierowane są szkolenia: kucharze ze średnim wykształceniem i stażem zawodowym min 2 lata
Rekrutacja trwa: luty-marzec 2012r.
Rozpoczęcie cyklu szkoleń: kwiecień 2012

Zapraszamy na seminarium informacyjne: 14 luty, ul.Cystersów 19, Kraków, godzina 11:00
Kontakt:
Paulina Jarynowska
Specjalista ds. rekrutacji
tel. kom. 503 368 131
tel. 12 266 80 90
e-mail: treningsmakow@evaco.pl
http://www.trening-smakow.pl
Wyślij SMS “SMAK” na nr 503 368 131 – ODDZWONIMY!