Magdalena
Sieklucka
Student, Szkoła
Główna Gospodarstwa
Wiejskiego w
Warszawie
Temat: Kolejna edycja PROFESJONALNY KUCHARZ KLUCZEM DO SUKCESU...
Sukces kucharzy i szefów kuchni zrealizowany dzięki UPEMI i środkom z UEPod koniec czerwca br. dobiegły końca kolejne szkolenia dla kucharzy i szefów kuchni realizowane ze środków UE oraz EFS.
Uczestniczy zjazdów ,, Profesjonalny kucharz kluczem do sukcesu zawodowego”
Poprzez cykl 9 dniowych szkoleń opiewających w bogatą tematykę kuchni bankietowej, cateringowej, dań kuchni polskiej oraz nowoczesnych aranżacji potraw uczestnicy przygotowywali potrawy z ryb i owoców morza, m.in.:
Pasztet z łososia z anyżówką, carpacio z łososia, koktajl z krewetek, pstrąg faszerowany sandaczem w całości w sosie krymskim, galantyna z sandacza z owocami morza.
Po zakończeniu egzaminu zostały uroczyście wręczone PRESTIŻOWE CERTYFIKATY UNIJNE.
Obecnie trwa nabór na kolejne edycje szkoleń na które SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! http://upemi.pl/kucharz
22 696 52 70
608 507 455