Tomasz K. ANOS :D
Temat: Rozdziały
Rafał Perwejnis:świniobicie ???
jeśli chodzi o rozdziały ja jestem w tym względzie konserwa :)
wolę podział typu: wieprzowina, wołowina, drób, makarony, desery, przystawki, zupy, zakąski, sosy i dipy, nalewki itp. itd. (oczywiście można te nazwy zmienić na jakieś 'inne' typu np. żarełko z kuraka, świniobicie itp.)
to pojechałes ;)
jednocześnie uważam że szkoda rezygnować z charakterystycznych dla poszczególnych potraw własności typu: 'coś na szybko', 'coś na ząb', 'niskokalorycznie', 'studencki miks' i temu podobne
to na pewno da się jakoś zesłownikować i umieścić takowe 'hasła' przy poszczególnych potrawach, aby lepiej opisywało tytuł takiej potrawy....a i zawarty w biblii indeks z tymi hasłami pozwoliłby na wyszukiwanie potraw wg np. niskokaloryczności, czegoś szybkiego na ząb itp.