Doris
Urzędowska
specjalista ds.
controllingu w
logistyce
Temat: Przepisy
Joanna Misztela:
- A5
- sztuczna skóra, okładka tak skonstuowana lub dodane jedno luźne skrzydło by można było książkę postawić w trakcie gotowania
- szyta a nie klejona by się nie rozpadła
- złocone boki
- kartki biała kreda ale zadrukowana na bokach tak by udawała stare pergaminy... to pozwoli też ukryć ślady po łapkach :DDD
- kolorowe zdjęcia i przepis na jednej stronie
opisy przypraw i egzotycznych dodatków, miarki, podział kolorami ale ja dodałabym jeszcze kolorowe tasiemki, które pozwoliły by szybko znaleźć ukochany przepis, albo jeśli książka nie będzie przystosowana do stania to by można było sobie zaznaczyć gotowany przepis... nie ma nic gorszego niż zamykająca się książka w trakcie gotowania...
Uważam, że mogłaby kosztować więcej niż 60zł
Zgadzam sie w stu procentach. Mysle, ze o wiele lepszym pomyslem jest takie wydanie, w stylu czarodziejskiej ksiegi niz w stylu kolonotatnika (nauczylam sie nowego slowa:)). Ma to byc biblia dla smakoszy zatem musi wygladac porzadnie i wytwornie - a cena to juz IMO sprawa drugorzedna.