Grażyna Zakrzewska

Grażyna Zakrzewska mam nadzieję, że
znalazłam

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy,

czy możecie mi powiedzieć do jakiej kategorii zwykle klasyfikujecie kucharzy przy szkoleniach okresowych BHP, bo waham się między inną z częstotliwością co 5 lat lub robotniczą co 3 lata.

Z góry dziękuję za pomoc

konto usunięte

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

Robotnicze stanowiska według mnie :)

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

No bez jaj
Piotr D.

Piotr D. w czym mogę pomóc?

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

Grażyna, na jakich stanowiskach ci kucharze? Bo jeśli to kuchnia zakładowa to szef i pomocnicy, ale jak hotelowa/restauracja to masz szefa, demi - sous itd. Więc dla kierujących co 5, reszta 3

konto usunięte

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

Ja zwykłych robię co 3 jak robotnicze, szefa kuchni kierownicze co 5.
Grażyna Zakrzewska

Grażyna Zakrzewska mam nadzieję, że
znalazłam

Temat: szkolenie okresowe BHP dla kucharzy

dziekuje za pomoc, tak tez myslalam, ze co 3 lata dla zwyklych i na kierownicze co 5 lat dla szefa

Następna dyskusja:

szkolenie okresowe BHP dla ...




Wyślij zaproszenie do