Agnieszka H. :)
Temat: Dobra kawa w dobrym miejscu?
Wchodzicie do nieznanego lokalu, po czym poznacie że akurat w tym miejscu napijecie się dobrze przygotowanej kawy?Jakie Waszym zdaniem czynniki wpłyną na Waszą opinię ?
Pozdrawiam :)
Agnieszka H. :)
Mariusz
Biały
IMPORT EKSPORT
DYSTRYBUCJA
PRODUKCJA
Agnieszka H.:
Wchodzicie do nieznanego lokalu, po czym poznacie że akurat w tym miejscu napijecie się dobrze przygotowanej kawy?
Jakie Waszym zdaniem czynniki wpłyną na Waszą opinię ?
Pozdrawiam :)
Katarzyna
Kozłowska
Pośrednik w obrocie
nieruchomościami na
rynku pełnym wyzw...
Karol Przesmycki Trener Baristów
Agnieszka H. :)
Karol Przesmycki:
Zwykle mój wzrok pada na sam ekspres i osoby poruszajace się wokół niego, najlepiej zerknąć na kawę parzoną dla wcześniejszego klienta :) czynniki dyskwalifikujące bez zbędnego przyglądania się to -"obrośnięte" kilkunastoma warstwami mleka dysze, portafiltry studzące się gdzieś koło ekspresu czy zmielony cały dozownik na kawę gdy w lokalu ostatni klient był 2 godz temu :)
Anna
Nowak
Sprzedawca, PSS
Społem
Następna dyskusja: