Joanna Lebiedzińska

Joanna Lebiedzińska Edukacja
Ekologiczna, Energia
Odnawialna i
Środowisko

Temat: MISTRZ KUCHNI - szkolenie "Kadry z Klasą"

Witam serdecznie,

Gorąco polecam skorzystanie z oferty szkoleniowej MISTRZ KUCHNI - szkolenie "Kadry z Klasą".

W szkoleniu mogą wziąć udział przedsiębiorcy i ich pracownicy zamieszkujący lub pracujący na obszarze województwa dolnośląskiego i wykonujący pracę w przedsiębiorstwie działającym w sektorze hoteli i restauracji z działalnością uzdrowiskową

Termin zgłoszeń upływa: 2013-04-08 - Rekrutacja w toku
Kontakt w sprawie szkolenia:

Joanna Kotarska , tel 531016312 , wroclaw@ekspert-szkolenia.pl

Opcja i tryb szkolenia Wyjazdowe / Środek tygodnia

Miejsce szkolenia Jelenia Góra (Jelenia Góra)

____________________________________________

Ramowy program szkolenia MISTRZ KUCHNI:
Zjazd 1 (3 dni): przystawki i przekąski, technologia kuchni zimnej, przekąski, przystawki z mięsa, ryb, sałaty, sosy, przekąski gorące.
Zjazd 2 (3 dni): dania gorące, wywary podstawowe, bazy do sosów, zupy, potrawy z makaronu, ryżu, dania mięsne, półmięsne, rybne, gotowanie, pieczenie, smażenie, grillowanie, duszenie.
Zjazd 3 (3 dni): najnowsze trendy w aranżacji dań na przykładach kuchni regionalnej i polskiej: nurt fusion, łączenie składników, tradycja kulinarna w nowoczesnej aranżacji, elementy kuchni molekularnej.

http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkolenie-mistrz_k...