Joanna
Lebiedzińska
Edukacja
Ekologiczna, Energia
Odnawialna i
Środowisko
Temat: MISTRZ KUCHNI - szkolenie "Kadry z Klasą"
Witam serdecznie,Gorąco polecam skorzystanie z oferty szkoleniowej MISTRZ KUCHNI - szkolenie "Kadry z Klasą".
W szkoleniu mogą wziąć udział przedsiębiorcy i ich pracownicy zamieszkujący lub pracujący na obszarze województwa dolnośląskiego i wykonujący pracę w przedsiębiorstwie działającym w sektorze hoteli i restauracji z działalnością uzdrowiskową
Termin zgłoszeń upływa: 2013-04-08 - Rekrutacja w toku
Kontakt w sprawie szkolenia:
Joanna Kotarska , tel 531016312 , wroclaw@ekspert-szkolenia.pl
Opcja i tryb szkolenia Wyjazdowe / Środek tygodnia
Miejsce szkolenia Jelenia Góra (Jelenia Góra)
____________________________________________
Ramowy program szkolenia MISTRZ KUCHNI:
Zjazd 1 (3 dni): przystawki i przekąski, technologia kuchni zimnej, przekąski, przystawki z mięsa, ryb, sałaty, sosy, przekąski gorące.
Zjazd 2 (3 dni): dania gorące, wywary podstawowe, bazy do sosów, zupy, potrawy z makaronu, ryżu, dania mięsne, półmięsne, rybne, gotowanie, pieczenie, smażenie, grillowanie, duszenie.
Zjazd 3 (3 dni): najnowsze trendy w aranżacji dań na przykładach kuchni regionalnej i polskiej: nurt fusion, łączenie składników, tradycja kulinarna w nowoczesnej aranżacji, elementy kuchni molekularnej.
http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkolenie-mistrz_k...